Főoldal > AKTUÁLIS > Ő a világ legszexibb nője

Ő a világ legszexibb nője

diétafogyásfogyókúragasztroJennifer Lawrencesztártáplálkozás
0

Írta: and

Még csak 22 éves, de Jennifer Lawrence szinte már mindent elért, amire mások talán egy életen &aacute

Még csak 22 éves, de Jennifer Lawrence szinte már mindent elért, amire mások talán egy életen át várnak. A színésznő elismeréseket, díjakat kap egymás után – nem mellesleg tavaly egy Oscar-szobrocskát is begyűjtött, legutóbb pedig egy külföldi magazin szavazásán lett a világ legszexibb nője.

A híresség egy brit sztárt, Michelle Keegant és Rihannát előzte meg a dobogón. A harmadik helyezett a szexi modell, Emily Ratajkowski lett, az ötödik Kaley Cuoco, a hatodik a várandós Mila Kunis, míg a hetedik helyet Beyoncé csípte meg.

A nyolcadik Lucy Mecklenburgh lett, a kilencedik Nicole Scherzinger, a tízedik pedig – Mila Kunis után egy másik sztárkismama – Scarlett Johansson. Érdekesség, hogy a lista legidősebb hölgyeménye Nigella Lawson, a maga 54 évével – ő tavaly fel sem került a listára, idén pedig a 21. helyen találta magát.

A magazin top 100 legszexibb nők mellékletének szerkesztője szerint azért lett idén Jennifer Lawrence a győztes, mert nemcsak a világ legkeresettebb színésznőjének számít, hanem a férfiakat is megbabonázza kedvességével, humorával és elbűvölő természetével.

A 22 éves világsztár emellett nagyon csinos is, és bár azt mondja, nem rajong az edzőtermekért és az izzasztó sportokért, filmjeire kellő alázattal és céltudatossággal hozza formába magát.

Az X-Men: Az elsők című mozi kedvéért például proteindús étrenddel és kitartó sportolással fogyott le. De mivel imád enni, a többszöri étkezésnél kapott adagokat túl picinek találta, és elmondása szerint öt hónapig éhezett a forgatás miatt.

jen2.jpg ()A hétköznapokon viszont szerencsére esze ágába sem jut, hogy ne egyen eleget, és az egészséges falatok mellett olykor kedvez egy kicsit magának, és gyorskajával, pizzával vagy csokoládéval kényezteti magát. Sőt elmondása szerint, ha ehhez egy kis tévézés is jöhet, például valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletes az esti kikapcsolódása.

Persze ahhoz, hogy ilyen csinos maradhasson, nem viheti túlzásba sem a pizzázást, sem a kanapén heverészést. Izzasztó edzések helyett viszont szívesebben megy sétálni, túrázni, vagy választ csapatsportokat – mivel két bátyja van, a fiús sportok sem állnak tőle távol. Régebben hokizott, baseballozott és kosárlabdázott is.

J. Law nincs megelégedve magával

Bár a legtöbb nő szerint minden oka meglehetne arra, hogy tökéletesen elégedett legyen a külsejével, Jen egy interjúban elmondta: nincs megelégedve magával. Nem szereti a combját, a narancsbőrét, és ki nem állhatja, ha úgy néz ki a fotókon vagy a mozivásznon, mintha fel lenne puffadva. Hát, nem tudjuk, ő milyen képeket lát saját magáról, de mi ilyesminek nyomát sem észleltük soha…

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X