Főoldal > AKTUÁLIS > Így ünnepli 50. születésnapját Jennifer Aniston

Így ünnepli 50. születésnapját Jennifer Aniston

Brad PitthírességJennifer Anistonkülföldi sztárszínésznősztárszületésnap
0

Írta:

Fantasztikusnak ígérkezik a Jóbarátok sztárjának kerek szülinapja!

Jennifer Aniston február 11-én lesz 50 éves. Hihetetlen? Nos, a Jóbarátok sztárja szerintünk most nem az idő múlásával foglalkozik, sokkal jobban leköti ugyanis valami egészen más – a partiszervezés. Mert hogy eldöntötte: 50. szülinapját egy fantasztikus bulival fogja ünnepelni, ahová nemcsak barátait hívja meg, hanem a fantasztikus énekesnőt, Sia-t is, aki élő koncertet fog adni a vendégeknek.

A parti vendéglistáján rengeteg híres-neves barát és barátnő szerepel. Elvileg a színésznő régi jó barátja, Jason Bateman és legjobb barátnője, Courteney Cox mellett a “meglepetés vendég” Brad Pitt lesz. Hogy ehhez Angelina Jolie mit szól, azt mindannyian sejthetjük, de ez Jennifert most már egy cseppet sem érdekli – ő azt szeretné, ha ez az este a jó dolgokról szólna, illetve, ha mindenki fantasztikusan érezné magát. Sőt, ha hihetünk az msn.com értesüléseinek, az is simán elképzelhető, hogy a színésznő Los Angeles-i otthonában tartandó buli csak a kerek szülinap megünneplésének egyik állomása lesz. Ugyanis az oldal úgy tudja, hogy ezt követően Jen a legjobb barátaival elutazik valahová (vélhetően Mexikóba, a Bahamákra vagy Hawaii-ra).

Hogy ez mibe kerül, egyelőre megtippelni sincs bátorságunk, de miután most egyedül van, és meg is teheti, hogy annyit költ magára, amennyit jónak lát… szerintünk miért is ne rúghatna ki a hámból? A pénz egyébként sem számít neki, ha testi-lelki egészsége és jóléte van terítéken: egy brit lap értesülései szerint a hétköznapokon is két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek az asztalára. Ezt állítólag heti 225 ezer forintnak megfelelő dollárjába kerül.

A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.

Ami pedig a mozgást illeti, Jen nemrég teljesen beleszeretett a bokszba, ezen kívül szereti a napjait jógával indítani. Nemrég kiderült, hogy ez miért ilyen felszabadító érzés számára: egyik ismerőse elmesélte egy külföldi magazinnak, hogy Jen ledobja a ruháit, mielőtt jógázni kezdene. Ez állítása szerint azért jó, mert meztelenül még egyszerűbb felvennie az egyes jógapózokat, és így a stressztől is könnyebben megszabadul.

Azt nem tudjuk, a világsztár mióta hódol ruha nélkül kedvenc mozgásformájának, de az tény, hogy régóta imád jógázni. Emellett a pilates és a jógalozófia is közel áll a szívéhez – utóbbiban a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek.

„A jógalozófia jót tesz a testemnek és a lelkemnek is, nagyon szeretem. Ezen kívül, ha csak időm engedi, cross trainingezem is, felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – sorolta a színésznő, amikor egy interjúban edzésmódszeréről kérdezték.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X