Főoldal > AKTUÁLIS > Mi az igazság Jennifer Aniston szerelmi életéről?

Mi az igazság Jennifer Aniston szerelmi életéről?

házasságJennifer AnistonJustin Therouxkülföldi sztárszerelemszínésznőszinglisztárválás
0

Írta:

Több verziót is hallottunk, ideje tiszta vizet önteni a pohárba.  

Amióta bejelentették, hogy Justin Theroux-val külön utakra indulnak, Jennifer Aniston szerelmi életéről több pletykát is hallottunk. Egyesek szerint újra összejött Brad Pittel, mások szerint viszont inkább edzője, a nála jóval fiatalabb Leyon Azubuike rabolta el a szívét.

Egy névtelenséget kérő bennfentes viszont nemrég tiszta vizet öntött a pohárba Jen szerelmi életével kapcsolatban: ő azt állítja, a Jóbarátok színésznőjének esze ágában sincs most párkapcsolatba bonyolódni, inkább a munkájára és saját magára koncentrál – élvezi a szingli lét előnyeit, és remekül érzi magát a bőrében.

Látszik is rajta, hogy boldog és elégedett, és persze azt sem lehet nem észrevenni, hogy évek (lassan évtizedek) óta tartó fitneszrutinjának hála szuper formában van. Szereti jógával indítani a napjait – nemrég kiderült, hogy ez miért ilyen felszabadító érzés számára: egyik ismerőse elmesélte egy külföldi magazinnak, hogy Jen szeret levetkőzni jógázás előtt. Ez állítása szerint azért jó, mert meztelenül még egyszerűbb felvennie az egyes jógapózokat, és így a stressztől is könnyebben megszabadul.

Azt nem tudjuk, a világsztár mióta hódol ruha nélkül kedvenc mozgásformájának, de az tény, hogy régóta imád jógázni. Emellett a pilates és a jógalozófia is közel áll a szívéhez – utóbbiban a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek.

„A jógalozófia jót tesz a testemnek és a lelkemnek is, nagyon szeretem. Ezen kívül, ha csak időm engedi, cross trainingezem is, felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – sorolta a színésznő, amikor egy interjúban edzésmódszeréről kérdezték.

Persze sokan kíváncsiak arra is, hogy a rendszeres sport mellett milyen étrend járul hozzá a világsztár remek alakjának megőrzéséhez. Egy brit lap korábban arról írt, hogy Jen ezt sem bízza a véletlenre: két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek az asztalára. Ezt állítólag heti 225 ezer forintjába kerül.

A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.

Vízből is az egyik legjobbat issza: a már hazánkban is kapható Smartwater reklámarca, aminek az a különlegessége, hogy speciális eljárással tisztítják. Elkülönítik, tisztítják, majd újra csoportosítják a víz molekuláit, így még tisztább vizet, illetve talán még kifogástalanabb íz-élményt biztosít a fogyasztóinak. Jennifer állítólag rajong ezért a „csodavízért”, és hisz abban, hogy egészsége, illetve szépsége megőrzését is segíti.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X