Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Aniston vele érkezett a Comói-tóhoz

Jennifer Aniston vele érkezett a Comói-tóhoz

Adam Sandlercomói-tóGeorge ClooneyJennifer Anistonkülföldi sztárszínészszínésznősztár
0

Írta:

Na, kivel pihent a Comói-tónál?

Azt sokan egyből kitalálják, hogy Jennifer Aniston kiket látogatott meg a Comói-tónál – George Clooney-t és feleségét –, de azt nem, kivel érkezett. A Jóbarátok színésznőjét nemrég fotózták le azon a környéken, méghozzá Adam Sandlerrel és nejével, Jackie-vel.

A két világsztár egyébként régóta ismeri egymást: legutóbb a Kellékfeleség című filmben játszott együtt, és most forgatják a jövőre mozikba kerülő Murder Mystery-t. Így nem csoda, ha összebarátkoztak és olykor szabadidejükben is közös programokon vesznek részt.

Jen egyébként a Comói-tóhoz is a rá jellemző, egyszerű de nagyszerű stílust képviselő szettben érkezett: egy fekete topot és ugyanilyen színű nadrágot viselt, egyszerre sportos és elegáns hatást keltve. Egyébként szerintünk ő gyakorlatilag bármit viselhet, hisz tökéletes az alakja.

A színésznő szereti a napjait jógával indítani. Nemrég kiderült, hogy ez miért ilyen felszabadító érzés számára: egyik ismerőse elmesélte egy külföldi magazinnak, hogy Jen ledobja a ruháit, mielőtt jógázni kezdene. Ez állítása szerint azért jó, mert meztelenül még egyszerűbb felvennie az egyes jógapózokat, és így a stressztől is könnyebben megszabadul.

Azt nem tudjuk, a világsztár mióta hódol ruha nélkül kedvenc mozgásformájának, de az tény, hogy régóta imád jógázni. Emellett a pilates és a jógalozófia is közel áll a szívéhez – utóbbiban a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek.

„A jógalozófia jót tesz a testemnek és a lelkemnek is, nagyon szeretem. Ezen kívül, ha csak időm engedi, cross trainingezem is, felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – sorolta a színésznő, amikor egy interjúban edzésmódszeréről kérdezték.

Persze sokan kíváncsiak arra is, hogy a rendszeres sport mellett milyen étrend járul hozzá a világsztár remek alakjának megőrzéséhez. Egy brit lap korábban arról írt, hogy Jen ezt sem bízza a véletlenre: két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek az asztalára. Ezt állítólag heti 225 ezer forintjába kerül.

A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.

Vízből is az egyik legjobbat issza: a már hazánkban is kapható Smartwater reklámarca, aminek az a különlegessége, hogy speciális eljárással tisztítják. Elkülönítik, tisztítják, majd újra csoportosítják a víz molekuláit, így még tisztább vizet, illetve talán még kifogástalanabb íz-élményt biztosít a fogyasztóinak. Jennifer állítólag rajong ezért a „csodavízért”, és hisz abban, hogy egészsége, illetve szépsége megőrzését is segíti.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X