Főoldal > AKTUÁLIS > Miért tűnt el Jennifer Aniston?

Miért tűnt el Jennifer Aniston?

Jennifer Anistonszépségszínésznősztártest
0

Írta:

Eddig mindenütt ott volt, mostanság viszont színét sem látjuk.

A Jóbarátok után kis túlzással alig volt olyan vicces-romantikus hollywoodi film, ahol ne Jennifer Anistonra osztották volna a női főszerepet, és alig jelent meg olyan újság, amelyben ne olvashattunk volna róla valamit. Bármit. Viszont így, ennek az évnek lassan a vége felé járva úgy érezzük, mostanság mintha eltűnt volna egy picit.

Megunta a nyüzsgést, az A-listás hollywoodi sztár létet, vagy akár újjászervezné az egész életét? Nos, ilyen és ehhez hasonló kérdéseket tesz fel az eonline.com is egyik nemrég megjelent cikkükben. Persze a kérdésekre talán csak a színésznő tudna válaszolni, vagy egyelőre talán még ő sem, de azért arra jó ez az egész, hogy mindnyájunkat elgondolkodtasson egy kicsit arról, hogy vajon hol és hogyan folytatja a jövőben.

Jen egyébként igazi profi a munkában – és nemcsak ott, hanem az egészségmegőrzés terén is: régóta átgondolt étrenddel és rendszeres mozgással őrzi egészségét, fittségét és csinos alakját. A színésznő szenvedélyes jógázó hírében is áll, de eddig csak annyit tudtunk a reggelenként beiktatott alkalmakról, hogy olyankor egész testét átmozgatja, és ezt jobban nem is élvezhetné.

Nemrég viszont az is kiderült, hogy a reggeli jógázás miért ilyen felszabadító érzés számára: egyik ismerőse elmesélte egy külföldi magazinnak, hogy Jen ledobja a ruháit, mielőtt jógázni kezdene. Ez állítása szerint azért jó, mert meztelenül még egyszerűbb felvennie az egyes jógapózokat, és így a stressztől is könnyebben megszabadul.

Azt nem tudjuk, a világsztár mióta hódol ruha nélkül kedvenc mozgásformájának, de az tény, hogy régóta imád jógázni. Emellett a Pilates és a jógalozófia is közel áll a szívéhez – utóbbiban a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek.

„A jógalozófia jót tesz a testemnek és a lelkemnek is, nagyon szeretem. Ezen kívül, ha csak időm engedi, cross trainingezek is, felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – sorolta a színésznő, amikor egy interjúban edzésmódszeréről kérdezték.

Persze sokan kíváncsiak arra is, hogy a rendszeres sport mellett milyen étrend járul hozzá a világsztár remek alakjának megőrzéséhez. Egy brit lap korábban arról írt, hogy Jen ezt sem bízza a véletlenre: két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek az asztalára. Ezt állítólag heti 225 ezer forintjába kerül.

A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.

Vízből is az egyik legjobbat issza: a Smartwater reklámarca, aminek az a különlegessége, hogy speciális eljárással tisztítják. Elkülönítik, tisztítják, majd újra csoportosítják a víz molekuláit, így még tisztább vizet, illetve talán még kifogástalanabb íz-élményt biztosít a fogyasztóinak. Jennifer állítólag rajong ezért a „csodavízért”, és hisz abban, hogy egészsége, illetve szépsége megőrzését is segíti.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X