Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Aniston és Reese Witherspoon közös sorozatban szerepel

Jennifer Aniston és Reese Witherspoon közös sorozatban szerepel

filmJennifer AnistonReese Witherspoonsorozatszépségszínésznősztár
0

Írta:

Jön a két színésznő közös sorozata!

Cikkünk születésének pillanatáig túl sokat nem tudtunk meg Jennifer Aniston és Reese Witherspoon várható közös sorozatáról, csak a következőket: ők (vagy inkább ők is) szerepelnek benne, és az Apple készíti a szériát, ami várhatóan a reggeli tévéműsorok világába repít majd el minket.

A két színésznőről azt tudjuk, hogy a Jóbarátokban már szerepeltek együtt: Reese játszotta Jen (vagyis Rachel) egyik húgát. Kicsit tényleg hasonlítanak egymásra külsőleg, na és még egy számunkra lényeges dologban – mindkettőjüknek nagyon fontos az egészséges életmód.

Reese friss, egészséges hozzávalókból készült ételeket fogyaszt, és a napi többszöri, kis adagokban történő étkezésekre esküszik. Ami a sportot illeti, szeret futni, jógázni és teniszezni, máskor pedig inkább spinningel, súlyzós gyakorlatokat végez, vagy ugrókötelezik.

Nála nem a görcsösség a fontos, és nem is az, hogy a heti néhány edzés kötelezően ki legyen pipálva. Sőt, ha barátnői ráérnek, akkor az edzőtermi sportot csajos kocogással vagy túrázással helyettesíti inkább. Ilyenkor általában mindent kibeszélnek, sokat nevetnek, és közben persze mozognak is a friss levegőn.

Jennifer legnagyobb szerelme régóta a jóga. Sőt, állítólag legszívesebben pucéran teszi ezt! Emellett a Pilates és a jógalozófia is közel áll a szívéhez – utóbbiban a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek.

„A jógalozófia jót tesz a testemnek és a lelkemnek is, nagyon szeretem. Ezen kívül, ha csak időm engedi, cross trainingezek is, felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – sorolta a színésznő, amikor egy interjúban edzésmódszeréről kérdezték.

Ami pedig a táplálkozást illeti, nos, ott is megvannak a maga bevált módszerei. Nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat. És hogy mindig, minden étkezéskor a legfinomabb, legtáplálóbb, kalóriabevitel szempontjából is legideálisabb ételeket kapja, arról két séf gondoskodik (heti 225 ezer forintnak megfelelő dollárért).

Vízből is az egyik legjobbat issza: a Smartwater reklámarca, aminek az a különlegessége, hogy speciális eljárással tisztítják. Elkülönítik, tisztítják, majd újra csoportosítják a víz molekuláit, így még tisztább vizet, illetve talán még kifogástalanabb íz-élményt biztosít a fogyasztóinak. Jennifer állítólag rajong ezért a „csodavízért”, és hisz abban, hogy egészsége, illetve szépsége megőrzését is segíti.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X