Főoldal > kihívás > Reese Witherspoon 3 trükkje, hogy jobban menjen a futás

Reese Witherspoon 3 trükkje, hogy jobban menjen a futás

edzésfutásmozgásReese Witherspoonsportszínésznősztár
0

Írta:

Lesd el a csinos világsztár egyszerű, de nagyszerű tippjeit!

A 41 éves színésznő sem ébred minden reggel motiváltan, de csak ezeket a dolgokat kell betartania, és egyetlen betervezett futást sem hagy ki többé.

1. Legyen edzőpartnered!

Reese-nek sincs túl sok szabadideje, és azt szereti a családjával tölteni. Gondolj csak bele, milyen érzés lenne neki, ha végre a gyerekeivel és párjával lehetne, neki viszont indulnia kellene sportolni. Ő viszont gondolt egyet, és egy ideje rendszeresen vonja össze a kettőt: gyerekeivel és kedvesével is rendszeresen fut együtt, ami egyrészt még több együtt töltött időt jelent számukra, másrészt nincs is jobb motiváció egy – vagy akár több – edzőpartnernél.

2. Bemelegítés, nyújtás

Sokunknak annyira ki van számítva az ideje, hogy amikor egy kicsit késésben vagyunk, akkor hajlamosak lehetünk kihagyni a bemelegítést, elbliccelni a nyújtást futás előtt vagy után. Reese viszont nem tenne ilyet, hiszen tudja, hogy ha lesérül, akkor akár hetekre búcsút mondhat aktív életmódjának – ennél pedig semmit sem akarna kevésbé.

3. Más sportok is jöhetnek!

Ha mindig csak futsz, akkor egy idő után azt érezheted, hogy már nem olyan izgalmas a sportos életmód… pedig nagyon is azzá teheted. A kulcs a változatosságban rejlik, amit a 41 éves színésznő is jól tud. Ezért szinte minden nap mást csinál, hogy ne unjon rá egyik mozgásformára se. A futás mellett szeret jógázni és teniszezni, máskor pedig inkább spinningel, súlyzós gyakorlatokat végez, vagy ugrókötelezik.

Ami a rendszeres sporthoz társuló helyes táplálkozást illeti, nyilván Reese is szeretné a szervezetének nőként és anyukaként is a legjobbat adni. Ezért igyekszik friss, egészséges hozzávalókból készült ételeket fogyasztani, figyelni a napi többszöri, kis adagokban történő étkezésre, és arra is, hogy gyerekeit is ebben a szellemben nevelje.

Reese Witherspoon

Edzés után szívesen kedvez magának valami finomsággal, ami az utóbbi időben leginkább egy-egy finom és egészséges zöld smoothie, ami vitaminokkal tölti fel és azonnal frissíti is a hírességet.

Ezen kívül a csajos programokat is imádja, persze ezeket is gyakran szervezi a fittség jegyében. Ha barátnői ráérnek, akkor az edzőtermi sportot szívesen helyettesíti egy csajos kocogással vagy túrázással. Ilyenkor általában mindent kibeszélnek, sokat nevetnek, és közben persze mozognak is a friss levegőn.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X