Főoldal > AKTUÁLIS > Reese Witherspoon kislánya az anyja klónja!

Reese Witherspoon kislánya az anyja klónja!

anyalányReese Witherspoonszínésznősztár
0

Írta:

A „kis” Ava inkább híres anyukája testvérének tűnik a következő képeken.

Reese Witherspoon gondolt egyet, és 17 éves lányát vitte magával új sorozata, a Big Little Lies Los Angeles-i premierjére. Ezzel bebiztosította, hogy akkor is mindenki róla beszéljen, ha HBO-s sorozata nem is keltené fel mindenki érdeklődését, hiszen a „kis” Ava az elmúlt évek során gyönyörű nagylánnyá cseperedett – a TCL Chinese Theatre-ben készült fotók tanúsága szerint sokkal inkább tűnik anyukája barátnőjének vagy húgának, mint a lányának.

Erre a hasonlóságra még ruháikkal is rájátszottak kicsit, a fémes csillogás csak még ragyogóbbá tette mindkettőjük megjelenését. Ava nemcsak bájos vonásait, hanem vékony alakját is mamájától örökölhette: a 40 éves színésznő egyrészt jó génekkel rendelkezik, másrészt pedig – ahogy azt korábban is megírtuk már – sokat tesz vonalai megőrzéséért.

Reese elég komolyan veszi a rendszeres sportot és az egészséges táplálkozást. Azt nem mondhatnánk, hogy ennek megszállottja lenne, mert például kisfia születése után, 2012 őszén úgy döntött, nem siet leadni a kilókat. Inkább időt adott magának arra, hogy visszanyerje az alakját, amit be is tartott.

Még 2013 márciusának végén, mexikói nyaralása során is néhány pluszkilót láthattunk rajta, amivel nincs is semmi gond, hiszen a sztár is ember – ahogy a kisgyerekes sztáranyuka is. 2014. január elején viszont már bátran viselte színes bikinijeit Hawaii-on. Nem takargatta magát, amit a külföldi lapok újságírói és olvasói is megjegyeztek.

Az Oscar-díjas színésznő jó példája is azt mutatja, hogy egy anyukának nem kell sürgetnie a fogyást. Ha pedig mégis úgy dönt, szeretne megszabadulni a feleslegtől, nem a gyorsdiéták és az őrült edzés hoz eredményt, hanem az átgondolt étrend, a rendszeres étkezések – egészséges alapanyagok felhasználásával –, valamint az eleinte kíméletes, rendszeres sport.

Reese-nek is ez vált be: a színésznő szeretné a szervezetének nőként és anyukaként is a legjobbat adni. Ezért igyekszik friss, egészséges hozzávalókból készült ételeket fogyasztani, figyelni a napi többszöri, kis adagokban történő étkezésre, és arra is, hogy gyerekeit is ebben a szellemben nevelje. Edzés után szívesen kedvez magának valami finomsággal, ami az utóbbi időben leginkább egy-egy finom és egészséges zöld smoothie, ami vitaminokkal tölti fel és azonnal frissíti is a hírességet.

A sport mindig is jelentős szerepet játszott Reese életében. Harmadik terhessége előtt minden nap mozgott – általában mindig mást csinált, hogy ne unjon rá egyik mozgásformára sem. Nagyon szeret futni, jógázni és teniszezni, máskor pedig inkább spinningel, súlyzós gyakorlatokat végez, vagy ugrókötelezik.

Ha barátnői ráérnek, akkor az edzőtermi sportot szívesen helyettesíti egy csajos kocogással vagy túrázással. Ilyenkor általában mindent kibeszélnek, sokat nevetnek, és közben persze mozognak is a friss levegőn.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X