Főoldal > DIÉTA > Reese Witherspoon Gyilkost gyászolja

Reese Witherspoon Gyilkost gyászolja

kutyaoscar-díjReese Witherspoonszínésznő
0

Írta:

A 39 éves színésznő egykori társát vesztette el.

Ki ne emlékezne a Doktor Szöszi című 2001-es filmre, és annak két évvel későbbi folytatására, amikben az Elle Woodst alakító Reese Witherspoonnak egy édes négylábú társa is volt, Gyilkos (Bruiser) személyében. A csivava akkor még fiatal kutyusként szerepelt a világsztár oldalán, ám idén elpusztult szegény. Tisztes kort ért meg, 18 éves volt.

Reese Witherspoon még március 11-én emlékezett meg Gyilkosról, akit egyébként civilben Moonie-nak hívtak, de az interneten még cikkünk születésének idején is kommentelik az olvasók a témában íródott cikkeket. Reese az Instagramon tudatta a világgal a csivava halálhírét, és azt írta, hogy nagyon-nagyon szomorú. A kutyusról annyit mondott, hogy mindig iszonyú cuki volt, és hogy nagyon szerették őt.

„Soha nem fogom elfelejteni az együtt töltött napokat. Tudom, hogy most a Mennyben is csóválja a kis farkát…” – írta a 39 éves világsztár, aki mindig nagyon kötődött négylábú kollégájához. Például, amikor 2010-ben csillagot kapott a hollywoodi hírességek sétányán, oda is meghívta Moonie-t, hogy megossza vele örömét.

Reese nemcsak a Doktor Szöszi filmek idején volt remek formában, hanem ez bizony most is igaz rá: nemrég egy elég tavaszias szettben kapták őt lencsevégre Los Angelesben, amiben szupercsinos volt. Szó, ami szó: látszik rajta, mennyire komolyan veszi a rendszeres sportot és az egészséges táplálkozást. Azt nem mondhatnánk, hogy ennek megszállottja lenne, mert például kisfia születése után, 2012 őszén úgy döntött, nem siet leadni a kilókat. Inkább időt adott magának arra, hogy visszanyerje az alakját, amit be is tartott.

Még 2013 márciusának végén, mexikói nyaralása során is néhány pluszkilót láthattunk rajta, amivel nincs is semmi gond, hiszen a sztár is ember – ahogy a kisgyerekes sztáranyuka is. 2014. január elején viszont már bátran viselte színes bikinijeit Hawaii-on. Nem takargatta magát, amit a külföldi lapok újságírói és olvasói is megjegyeztek.

Az Oscar-díjas színésznő jó példája is azt mutatja, hogy egy anyukának nem kell sürgetnie a fogyást. Ha pedig mégis úgy dönt, szeretne megszabadulni a feleslegtől, nem a gyorsdiéták és az őrült edzés hoz eredményt, hanem az átgondolt étrend, a rendszeres étkezések – egészséges alapanyagok felhasználásával –, valamint az eleinte kíméletes, rendszeres sport.

Reese-nek is ez vált be: a színésznő szeretné a szervezetének nőként és anyukaként is a legjobbat adni. Ezért igyekszik friss, egészséges hozzávalókból készült ételeket fogyasztani, figyelni a napi többszöri, kis adagokban történő étkezésre, és arra is, hogy gyerekeit is ebben a szellemben nevelje. Edzés után szívesen kedvez magának valami finomsággal, ami az utóbbi időben leginkább egy-egy finom és egészséges zöld smoothie, ami vitaminokkal tölti fel és azonnal frissíti is a hírességet.

A sport mindig is jelentős szerepet játszott Reese életében. Harmadik terhessége előtt minden nap mozgott – általában mindig mást csinált, hogy ne unjon rá egyik mozgásformára sem. Nagyon szeret futni, jógázni és teniszezni, máskor pedig inkább spinningel, súlyzós gyakorlatokat végez, vagy ugrókötelezik.

Ha barátnői ráérnek, akkor az edzőtermi sportot szívesen helyettesíti egy csajos kocogással vagy túrázással. Ilyenkor általában mindent kibeszélnek, sokat nevetnek, és közben persze mozognak is a friss levegőn.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X