Főoldal > AKTUÁLIS > Furcsa módon relaxál Reese Witherspoon

Furcsa módon relaxál Reese Witherspoon

oscar-díjReese Witherspoonszépségszínésznőszőkesztár
0

Írta:

Meg fogsz lepődni, mi kapcsolja ki igazán a színésznőt.

A legtöbben szeretünk a szabadidőnkben valami olyasmit is csinálni, ami teljesen ellazít és kikapcsol. Olyan elfoglaltságot keresünk, ami elfeledteti velünk a mindennapok ügyes-bajos dolgait, de még az idő múlását is.

Így van ezzel Reese Witherspoon is, aki nemrég az egyik külföldi magazinnak adott interjújában elárulta, mi az, ami őt a leginkább kikapcsolja. Kapaszkodj: a 39 éves színésznő relax-trükkje nem más, mint egy kis rendezkedés. „Szeretem rendbe tenni a polcokat és a fiókokat, kimondottan megnyugtató például a zoknijaim és az alsóneműim rendezgetése” – vallotta be Reese.

Majd utalt arra is, hogy egy kicsit bizony túlzásba is viszi a rendezkedést. „Amikor a férjem megkérdezi, hogy mit csináltam órákig a gardróbban, sokszor kicsit furcsa bevallani, hogy tulajdonképpen csak a fehérneműimet rendezgettem” – árulta el az Oscar-díjas színésznő, aki egyébként simán választhatna költségesebb hobbit is.

A háromgyerekes sztáranyuka biztosan remekül is mutat a szebbnél szebb fehérneműkben, hiszen remek formában van. Sokak számára azzal vált még szimpatikusabbá, hogy kisfia születése után, 2012 őszén eldöntötte, nem siet visszanyerni vékony alakját – inkább időt adott magának, a fokozatosságot és a mértékletességet választva.

Még 2013 márciusának végén, mexikói nyaralása során néhány pluszkilót láthattunk rajta, amivel nincs is semmi gond, hiszen a sztár is ember – ahogy a kisgyerekes sztáranyuka is. 2014. január elején viszont már bátran viselte színes bikinijeit Hawaii-on. Nem takargatta magát, amit a külföldi lapok újságírói és olvasói is megjegyeztek.

Az Oscar-díjas színésznő jó példája is azt mutatja, hogy egy anyukának nem kell sürgetnie a fogyást. Ha pedig mégis úgy dönt, szeretne megszabadulni a feleslegtől, nem a gyorsdiéták és az őrült edzés hoz eredményt, hanem az átgondolt étrend, a rendszeres étkezések – egészséges alapanyagok felhasználásával –, valamint az eleinte kíméletes, rendszeres sport.

Reese-nek is ez vált be: a színésznő szeretné a szervezetének nőként és anyukaként is a legjobbat adni. Ezért igyekszik friss, egészséges hozzávalókból készült ételeket fogyasztani, figyelni a napi többszöri, kis adagokban történő étkezésre, és arra is, hogy gyerekeit is ebben a szellemben nevelje.

A sport mindig is jelentős szerepet játszott az életében. Harmadik terhessége előtt minden nap mozgott – általában mindig mást csinált, hogy ne unjon rá egyik mozgásformára sem. Nagyon szeret futni, jógázni és teniszezni, máskor pedig inkább spinningel, súlyzós gyakorlatokat végez, vagy ugrókötelezik.

Ha barátnői ráérnek, akkor az edzőtermi sportot szívesen helyettesíti egy csajos kocogással vagy túrázással. Ilyenkor általában mindent kibeszélnek, sokat nevetnek, és közben persze mozognak is a friss levegőn.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X