Főoldal > AKTUÁLIS > Reese Witherspoon így lendül bikiniformába

Reese Witherspoon így lendül bikiniformába

alakalakformálásbikinibikinialakdiétafogyásmozgásReese Witherspoonszínésznőtest
0

Írta: and

Már csak néhány hét van hátra a bikiniszezonig, és ezt bizony nemcsak mi tudjuk jól, hanem a vil&

Már csak néhány hét van hátra a bikiniszezonig, és ezt bizony nemcsak mi tudjuk jól, hanem a világsztárok is, ezért hozzánk hasonlóan ők is elkezdtek megdolgozni alakjuk még tökéletesebbre formálásáért.

A többséghez hasonlóan Reese Witherspoon is a klasszikus alapokra esküszik: még jobban odafigyel a táplálkozására, és a megszokottnál is többet mozog. Ez utóbbit hétvégenként megnövelt intenzitású jógaórákon teszi, ahol nemcsak testét, hanem lelkét és szellemét is egyensúlyba hozza (nem véletlenül szinte alkalomról alkalomra láthatja, hogy jobban áll rajta az edzőcucc).

A 39 éves sztárt nemrég annál a brentwoodi jógastúdiónál fotózták le, ahová hétvégenként mindig betér. És ha már itt van, nem feledkezik el kedvenc zöld smoothie-járól is, ami minden bizonnyal tápláló zöldségek és gyümölcsök felhasználásával készül – spenóttal, almával, banánnal, esetleg egy kis gyömbérrel.

reesebikini2.jpg ()Reese most szeretne egy kicsit még csinosabban pompázni bikiniben, de ne gondoljátok, hogy görcsösen hajszolná a túlzott soványságot. Sőt, mindig is azt hangoztatta, hogy nem hajlandó beállni azon sztármamik sorába, akik szinte már a szülőszobából rohannak a konditerembe. Kisfia születése után, 2012 őszén úgy döntött, időt ad magának arra, hogy visszanyerje az alakját, amit be is tartott.

Még 2013 márciusának végén, mexikói nyaralása során néhány pluszkilót láthattunk rajta, amivel nincs is semmi gond, hiszen a sztár is ember – ahogy a kisgyerekes sztáranyuka is. 2014. január elején viszont már bátran viselte színes bikinijeit Hawaii-on. Nem takargatta magát, amit a külföldi lapok újságírói és olvasói is megjegyeztek.

Az Oscar-díjas színésznő jó példája is azt mutatja, hogy egy anyukának nem kell sürgetnie a fogyást. Ha pedig mégis úgy dönt, szeretne megszabadulni a feleslegtől, nem a gyorsdiéták és az őrült edzés hoz eredményt, hanem az átgondolt étrend, a rendszeres étkezések – egészséges alapanyagok felhasználásával –, valamint az eleinte kíméletes, rendszeres sport.

Reese-nek is ez vált be: a színésznő szeretné a szervezetének nőként és anyukaként is a legjobbat adni. Ezért igyekszik friss, egészséges hozzávalókból készült ételeket fogyasztani, figyelni a napi többszöri, kis adagokban történő étkezésre, és arra is, hogy gyerekeit is ebben a szellemben nevelje.

A sport mindig is jelentős szerepet játszott az életében. Harmadik terhessége előtt minden nap mozgott – általában mindig mást csinált, hogy ne unjon rá egyik mozgásformára sem. Nagyon szeret futni, jógázni és teniszezni, máskor pedig inkább spinningel, súlyzós gyakorlatokat végez, vagy ugrókötelezik. Ha barátnői ráérnek, akkor az edzőtermi sportot szívesen helyettesíti egy csajos kocogással. Ilyenkor általában mindent kibeszélnek, sokat nevetnek, és közben persze mozognak is a friss levegőn.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X