Főoldal > AKTUÁLIS > 5 ok, miért Jennifer Aniston a világ legszebb nője

5 ok, miért Jennifer Aniston a világ legszebb nője

Jennifer AnistonJóbarátokszépségszínésznősztár
0

Írta:

Ismét a Jóbarátok színésznője lett a legszebb a világon!

A People magazin idén is megválasztotta a világ legszebb nőit, és a lista élén ismét Jennifer Aniston végzett – 2004 után másodszor hódította el ezt az igencsak megtisztelő címet. De vajon mi teszi őt a világ legszebbjévé, mi a titka? Ezt próbáltuk meg pontokba szedni, a Pulptastic.com írása alapján.

Még mindig kislányos, lelkes és hálás

Amikor megkérdezték tőle, mi volt a reakciója arra, hogy ismét a világ legszebb nőjévé választották, Jen nagyon aranyosan válaszolt. Azt mondta, volt ugyan egy „tinédzser pillanata”, és iszonyúan megdöbbent és örült, de még most is nagyon hízelgőnek találja ezt a dolgot, és köszöni szépen. Nemcsak cuki, hanem végtelenül emberi is!

Odafigyel magára

„Mindig is odafigyeltem és vigyáztam a testemre. Amikor sportolok, dübörög a vérem, a szervezetem endorfint termel, én pedig egyszerűen csak boldog vagyok ettől” – mondta korábban a 47 éves színésznő, aki szívesen jógázik meztelenül, emellett örömmel főz és sportol együtt a pasijával.

Plasztikák helyett

Vannak olyan sztárok, akik nem vetik meg a szépészeti beavatkozásokat, mert nemcsak hogy szépek akarnak lenni, hanem külsejüket sokáig meg is akarják őrizni. Persze erről is megkérdezték a Jóbarátok sztárját, de Jen csak nevetett. „Plusz segítségként itt van a táskámban egy zacskónyi vitamin, amiből napjában háromszor bekapok egyet-kettőt. Jó cucc” – mondta. Vajon ha kipróbálnánk ezt a módszert, mi is ilyen kirobbanó formában lennénk?

Popó para

Kinek ne lenne olyan porcikája, amit szívesen megváltoztatna magán, ha tehetné? Nos, a Jóbarátok színésznője számára ez a popója, amit annak ellenére lecserélne egy formásabbra, hogy rajongók tízezrei látják tökéletesnek azt, amivel a természet őt ajándékozta meg.

Magabiztosság és belső béke – ennyi lenne a titok?

Hogy milyen tanácsot adna a világ legszebb nője nekünk? Nos, azt mondta, a titka a magabiztosságban, kedvességben, őszinteségben és a belső békéje megtartásában rejlik. Vagyis azt javasolja, te se vedd magadra mások sértéseit, bántó kritikáját, rosszindulatú megjegyzéseit, ezen kívül ne foglalkozz a hülyeségeikkel, és ne bánkódj a múlton. Se a sajátodon, se azon, hogy ha másképp alakultak volna bizonyos helyzetek, akkor mi lett volna… Hidd el, így boldogabb leszel, és ez meg is szépít. Ő már csak tudja.

Fotó: People


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X