Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Aniston meztelenül sportol

Jennifer Aniston meztelenül sportol

diétaedzésfitneszfogyásmozgásszépségsztártestwellness
0

Írta: and

Jennifer Anistonról mindannyian tudjuk, hogy fantasztikus az alakja, amit régóta átgondolt étrenddel és

Jennifer Anistonról mindannyian tudjuk, hogy fantasztikus az alakja, amit régóta átgondolt étrenddel és rendszeres mozgással őriz. A negyvenes éveiben járó színésznő szenvedélyes jógázó hírében is áll, de eddig csak annyit tudtunk a reggelenként beiktatott alkalmakról, hogy Jen olyankor egész testét átmozgatja, és ezt jobban nem is élvezhetné.
 
Most viszont az is kiderült, hogy a reggeli jógázás miért ilyen felszabadító érzés számára: egyik ismerőse elmesélte egy külföldi magazinnak, hogy Jen ledobja a ruháit, mielőtt jógázni kezdene. Ez állítása szerint azért jó, mert meztelenül még egyszerűbb felvennie az egyes jógapózokat, és így a stressztől is könnyebben megszabadul.
 
Azt nem tudjuk, a világsztár mióta hódol ruha nélkül kedvenc mozgásformájának, de az tény, hogy régóta imád jógázni. Emellett a Pilates és a jógalozófia is közel áll a szívéhez – utóbbiban a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek.
 
jenniferaniston2.jpg ()„A jógalozófia jót tesz a testemnek és a lelkemnek is, nagyon szeretem. Ezen kívül, ha csak időm engedi, cross trainingezek is, felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – sorolta a színésznő, amikor egy interjúban edzésmódszeréről kérdezték. 
 
Persze sokan kíváncsiak arra is, hogy a rendszeres sport mellett milyen étrend járul hozzá a világsztár remek alakjának megőrzéséhez. Egy brit lap korábban arról írt, hogy Jen ezt sem bízza a véletlenre: két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek az asztalára. Ezt állítólag heti 225 ezer forintjába kerül.
 
A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.
 
Vízből is az egyik legjobbat issza: a Smartwater reklámarca, aminek az a különlegessége, hogy speciális eljárással tisztítják. Elkülönítik, tisztítják, majd újra csoportosítják a víz molekuláit, így még tisztább vizet, illetve talán még kifogástalanabb íz-élményt biztosít a fogyasztóinak. Jennifer állítólag rajong ezért a „csodavízért”, és hisz abban, hogy egészsége, illetve szépsége megőrzését is segíti.
 
 
Jen és a tökéletes ruhatár
A híresség elmondása szerint részben lustaságának köszönheti, hogy rátalált mostani stílusára, és kialakított egy olyan ruhatárat, ahol szinte minden passzol mindennel. „Sokan dicsérik a felsőimet, de a titok legfeljebb csak az, hogy méretre szabott pólókat hordok. És megvan a készletem alapvető cuccokból, mint például a boyfriend farmernadrágok, trikók, magastalpú szandálok. Ha este kimozdulok valahová, a pólót feketére cserélem, feldobok egy nyakláncot, és készen is vagyok” – árulta el egy interjúban Jennifer Aniston.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X