Főoldal > DIÉTA > Jennifer Anistonnak bejön a házasélet

Jennifer Anistonnak bejön a házasélet

házasságJennifer Anistonszerelemszínésznő
0

Írta:

A Jóbarátok színésznője arról is beszélt, szerinte mi a jó házasság titka.

Jennifer Anistont nemrég a házaséletről kérdezte egy külföldi magazin újságírója, amikor címlapinterjút készített vele, és a Jóbarátok színésznője nem is tagadta meg önmagát: cuki és természetes választ adott a kérdésre. „Justinnal úgy érezzük, már nagyon régóta házasok vagyunk. A házasság annyira normális, mókás… és nem annyira más, mint amilyen előtte volt a kapcsolatunk” – mondta.

„Szerencsés nőnek tartom magam, hiszen Justin a legviccesebb ember, akivel valaha is találkoztam: ő meg én folyton megnevettetjük egymást” – összegezte a világsztár egy mondatban azt, hogy vajon mi a jó házasság egyik legfontosabb alapja. Egyébként pedig azzal is egyetért, hogy aki sokat nevet, az egészségesebb is lesz.

Jennifer Anistonról mindannyian tudjuk, hogy egészsége nagyon fontos számára. Emellett persze remek az alakja is, amit régóta átgondolt étrenddel és rendszeres mozgással őriz. A negyvenes éveiben járó színésznő szenvedélyes jógázó hírében is áll, de eddig csak annyit tudtunk a reggelenként beiktatott alkalmakról, hogy olyankor egész testét átmozgatja, és ezt jobban nem is élvezhetné.

Most viszont az is kiderült, hogy a reggeli jógázás miért ilyen felszabadító érzés számára: egyik ismerőse elmesélte egy külföldi magazinnak, hogy Jen ledobja a ruháit, mielőtt jógázni kezdene. Ez állítása szerint azért jó, mert meztelenül még egyszerűbb felvennie az egyes jógapózokat, és így a stressztől is könnyebben megszabadul.

Azt nem tudjuk, a világsztár mióta hódol ruha nélkül kedvenc mozgásformájának, de az tény, hogy régóta imád jógázni. Emellett a Pilates és a jógalozófia is közel áll a szívéhez – utóbbiban a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek.

„A jógalozófia jót tesz a testemnek és a lelkemnek is, nagyon szeretem. Ezen kívül, ha csak időm engedi, cross trainingezek is, felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – sorolta a színésznő, amikor egy interjúban edzésmódszeréről kérdezték.

Persze sokan kíváncsiak arra is, hogy a rendszeres sport mellett milyen étrend járul hozzá a világsztár remek alakjának megőrzéséhez. Egy brit lap korábban arról írt, hogy Jen ezt sem bízza a véletlenre: két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek az asztalára. Ezt állítólag heti 225 ezer forintjába kerül.

A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.

Vízből is az egyik legjobbat issza: a Smartwater reklámarca, aminek az a különlegessége, hogy speciális eljárással tisztítják. Elkülönítik, tisztítják, majd újra csoportosítják a víz molekuláit, így még tisztább vizet, illetve talán még kifogástalanabb íz-élményt biztosít a fogyasztóinak. Jennifer állítólag rajong ezért a „csodavízért”, és hisz abban, hogy egészsége, illetve szépsége megőrzését is segíti.

Fotó: People


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X