Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Aniston melltartó nélkül flangált

Jennifer Aniston melltartó nélkül flangált

diétaedzésfitneszfogyásszépségsztárwellness
0

Írta:

Ha meglátjuk Jennifer Aniston nevét valahol, szinte biztos, hogy felkapjuk a fejünket, rákattintunk a hírre, &eacute

Ha meglátjuk Jennifer Aniston nevét valahol, szinte biztos, hogy felkapjuk a fejünket, rákattintunk a hírre, és elolvassuk, mi újság a színésznővel. Ez nem is csoda, hiszen a legtöbben kíváncsiak vagyunk arra, hogyan alakul az élete, milyen érdekességek történnek vele.

A Jóbarátok sztárja pedig időről időre szolgáltat is nekünk olvasnivalót. Vagy ha ő nem is, hát a lapok gondoskodnak arról, hogy mindig láthassuk a nevét – legutóbb például korábbi fotóit vették újra elő, melyeken nem viselt melltartót a pólója alatt.

Az összeállítás célja nem az volt, hogy Jen cicijeit mutogassák (bár a férfiolvasók valószínűleg nem nagyon tiltakoztak volna ez ellen sem), hanem az, hogy lerántsák a leplet tökéletes stílusának legnagyobb titkáról. A színésznő ugyanis évek óta méretre szabott pólókat hord, amikben minden fotón fantasztikusan néz ki.

jennifer2.jpg ()Korábban elárulta, hogy bizony nem is sajnálja a pénzt ruhákra. Legszívesebben James Perse és Theory pólókat, illetve topokat vásárol, amik az elsőként említett márkánál 50-155 dollárba (12-13 ezer forintba), a másodiknál pedig 75-160 dollárba (18-38 ezer forintba) kerülnek. Ezeket rendszerint Genetic vagy Helmut Lang farmerekkel, és Saint Laurent kabátokkal viseli.

Elmondása szerint laza, de dögös stílusát tulajdonképpen lustaságból alakította ki. „Megvan a készletem alapvető cuccokból, mint például a boyfriend farmernadrágok, pólók, trikók, magastalpú szandálok. Ha este kimozdulok valahová, a pólót feketére cserélem, feldobok egy nyakláncot, és készen is vagyok” – mondta.

Néhányan persze úgy vélik, Jennek könnyű összeválogatni a tökéletes ruhatárat, hiszen nem kell hónapról hónapra beosztania a fizetését. A világsztár korábban azt sem tagadta, hogy kisebb vagyonokat költ szépségápolásra, és az egészséges étrendjéhez szükséges ételekre.

jennifer3.jpg ()Egy külföldi lap úgy tudja, két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek a világsztár asztalára. Ezt állítólag heti 225 ezer forintjába kerül. A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.

Vízből is az egyik legjobbat issza. Nemrég a Smartwater reklámarca lett, aminek az a különlegessége, hogy speciális eljárással tisztítják: elkülönítik, tisztítják, majd újra csoportosítják a víz molekuláit, így még tisztább vizet, illetve talán még kifogástalanabb íz-élményt biztosít a fogyasztóinak. Jennifer állítólag rajong ezért a „csodavízért”, és hisz abban, hogy egészsége, illetve szépsége megőrzését is segíti.

Ami pedig a rendszeres mozgást illeti, a híresség szinte minden nap sportol valamit, hiszen nála az edzés már életformává vált. Kedvencei a Pilates, a jóga és a jógalozófia. Ez utóbbit a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek. „Emellett minden reggel 40 percet edzek. Cross trainingezek felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – mondta nemrég egy interjúban Jennifer Aniston.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X