Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Aniston nincs túl kirobbanó formában

Jennifer Aniston nincs túl kirobbanó formában

arcdiétaétkezésfogyásJennifer Anistonpárkapcsolatpocakszépségszínésznősztártáplálkozásterhesség
0

Írta: and

Jennifer Anistonnak nemcsak a ruházata, hanem sokak szerint a kedve is elég sötét volt azokon az április végi

Jennifer Anistonnak nemcsak a ruházata, hanem sokak szerint a kedve is elég sötét volt azokon az április végi fotókon, amik New York City-ben készültek róla. A 46 éves színésznő nagy nehezen megeresztett egy mosolyt a fotósoknak, de rajongói közül sokan úgy gondolják, a mindig jó kedélyű Jennek ez most olyan lehetett, mintha a fogát húznák.

Mások azt szúrták ki, hogy úgy tűnt, mintha az arca fel lenne puffadva, míg megint mások meg is jegyezték: sokkal jobb formában is láttuk már a hírességet. Egy dologhoz viszont nem fér kétség: bármi volt is a baj (már ha ilyesmiről volt szó egyáltalán), a Jóbarátok Racheljeként világsztárrá avanzsált színésznő nem felejtett el csinosan öltözni, sem pedig azt, hogyan hangsúlyozza csinos lábait.

Persze gyorsan hozzátennénk, hogy szerintünk bármely testrészét hangsúlyozhatta volna, hiszen nagyon csinos az alakja. Ezért mindent meg is tesz, a rendszeres sporttól a nem túl olcsó szépségkezeléseken át az egészséges étrendig.

Ez utóbbit csak azért sem nehéz beiktatnia a mindennapokba, mert két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek az asztalára. A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.

jenniferfekete1.jpg ()
 
Jen egyébként is nagyon odafigyel az egészségére, és arra, hogy mindenből a lehető legjobbat biztosítsa magának: egy külföldi lap értesülései szerint havi 4 millió 400 ezer forintnak megfelelő dollárt költ csak szépségápolási szerekre, ennek körülbelül a negyedét szánja bőrápolásra.
 
Ami pedig a rendszeres mozgást illeti, szinte minden nap sportol valamit, hiszen nála az edzés már életformává vált. Kedvencei a Pilates, a jóga és a jógalozófia. Ez utóbbit a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek.
 
„Emellett minden reggel 40 percet edzek. Cross trainingezek felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal. Amikor a térdsérülésem hátráltatott, néhány hónapja, akkor nem edzhettem olyan keményen. De néha nem baj, ha az ember lánya kerekdedebb egy kicsit” – mondta nemrég egy interjúban a világsztár.
 
Emellett a Smartwater reklámarca, amit sokan „csodavíznek” tartanak. Különlegessége, hogy speciális eljárással tisztítják, mely elkülöníti, tisztítja, majd újra csoportosítja a víz molekuláit, így még tisztább vizet, illetve talán még kifogástalanabb íz-élményt biztosít a fogyasztóinak. Jen állítólag rajong ezért a „csodavízért”, és hisz abban, hogy egészsége, illetve szépsége megőrzését is segíti.

Meztelen jóga Jennifer Aniston módra
Annak érdekében, hogy könnyebben felvehesse az egyes jógapózokat, és a stressztől is hatékonyabban megszabadulhasson, a híresség meztelenül jógázik. Szerintünk ez ellen kedvesének, Justin Theroux-nak sincs kifogása…

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X