Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Aniston érdekes dekoltázst villantott

Jennifer Aniston érdekes dekoltázst villantott

diétafilmfogyásJennifer AnistonJóbarátokszínésznősztár
0

Írta:

A Jóbarátok színésznője így ment a premierre.

Mintha csak egymást akarták volna túllicitálni a sztárok, hiszen egyik színésznő dögösebb volt, mint a másik az új Zoolander film New York-i premierjén. Naomi Campbell és Milla Jovovich mellett például Jennifer Aniston is kitett magáért: a Jóbarátok színésznője egy érdekesen dekoltált estélyiben jelent meg a bemutatón, ami alakja mellett dekoltázsára is vonzotta a tekinteteket.

A burgundi színű Galvan ruha nem túl kihívó, inkább trükkösnek mondanánk, hiszen minimálisat mutat, de annál praktikusabban irányítja a figyelmet oda, ahová viselője szeretné. Emellett azt is kiemeli, hogy a 47 éves színésznő nem csont és bőr, szerencsére, de továbbra is jó formában van.

Alakjáért elég sokat is tesz: évek óta kitartóan sportol és egészségesen étkezik, illetve arra is ügyel, hogy egy főétkezést se hagyjon ki, hiszen utána csak össze-vissza enne. Jennifer nem tartja magát válogatósnak, de néhány ételt régóta száműzött az étrendjéből. Nem eszik például fehér lisztből készült ételeket, kerüli a cukrot.

Ezzel szemben igyekszik minél több friss salátát, zöldségeket, gyümölcsöket, halat és halolajat fogyasztani. Ez utóbbi nemcsak egészségének és szívműködésének, hanem bőre és haja szépségének is jót tesz.

Egyik kedvenc étel-alapanyaga pedig nem más, mint a quinoa. Ez egy dél-amerikai gabonaféle, amely nem tartalmaz glutént, viszont gazdag fehérjékben és rostokban. Elkészíthető köretnek, kásának, de édességek kiváló alapanyaga is lehet: az interneten számos szuper recept található, amelyek a quinoa sokoldalú felhasználhatóságát igazolják.

Jenről köztudott, hogy imád sportolni, ezért szinte minden nap mozog valamit: neki bevált, hogy körülbelül háromnegyed órát kardiózik, ami lehet futás, spinning, ellipszistrénerezés vagy akár ennek a három mozgásformának a váltogatása 15 percenként. Így biztos lehet abban, hogy nem unja el az edzéseket.

Emellett a csinos színésznő nem feledkezik meg a nyújtásról, a súlyzós gyakorlatokról, sem pedig a heti egy Pilates óráról, vagy a heti 3-4 jógáról. „A hasizom-erősítő gyakorlatok is nagyon fontosak számomra. Esténként, lefekvés előtt mindig csinálok néhány felülést. Ezeket már annyira megszoktam, hogy biztosan nem felejtem el” – nyilatkozta korábban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X