Főoldal > AKTUÁLIS > Ennyibe kerülne, hogy úgy nézz ki egy évig, mint Jennifer Aniston

Ennyibe kerülne, hogy úgy nézz ki egy évig, mint Jennifer Aniston

Jennifer Anistonszépségszínésznősztártest
0

Írta:

Ennyit költ a külsejére egy évben a Jóbarátok színésznője.

A hollywoodi sztárok többsége mindent megtesz, hogy a legjobb formájukat hozzák – kerül, amibe kerül. Így van ezzel Jennifer Aniston is, aki évente egy kisebb vagyont költ csak a külsejére.

A jól értesült eonline.com kiszámolta, hogy a Jóbarátok színésznőjének – ha hathetente jár fodrászhoz –, a hajfestés és -vágás évente 9200 dollárjába kerül. 600 dollárja megy el szemöldökformázásra, 1300 dollárért szolizik (kéthetente jár, alkalmanként 50 dolcsiért), de nem ezekre költi a legtöbbet, hanem minőségi arckezelésekre és bőrápolásra.

Kapaszkodj meg: 31 000 dollár körül lehet az az összeg, amiből kényeztető és fiatalító kencéket és kezeléseket vásárol magának. Így a Jóbarátok sztárja összesen valamivel több mint évi 42 ezer dollárból, átszámítva 12 millió forintból tudja megőrizni szépségét és fiatalságát.

A kommentelők egy része szerint megteheti, mert hát nem kell gyerekekre, családra költenie, és jól keres. Mások szerint ez az összeg tényleg túlzás, megint mások viszont úgy vélik, a rendszeres sport és az egészséges életmód is hozzájárul ahhoz, hogy Jen negyvenes éveiben is remekül néz ki.

A színésznő szereti a napjait jógával indítani. Nemrég kiderült, hogy ez miért ilyen felszabadító érzés számára: egyik ismerőse elmesélte egy külföldi magazinnak, hogy Jen ledobja a ruháit, mielőtt jógázni kezdene. Ez állítása szerint azért jó, mert meztelenül még egyszerűbb felvennie az egyes jógapózokat, és így a stressztől is könnyebben megszabadul.

Azt nem tudjuk, a világsztár mióta hódol ruha nélkül kedvenc mozgásformájának, de az tény, hogy régóta imád jógázni. Emellett a Pilates és a jógalozófia is közel áll a szívéhez – utóbbiban a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek.

„A jógalozófia jót tesz a testemnek és a lelkemnek is, nagyon szeretem. Ezen kívül, ha csak időm engedi, cross trainingezem is, felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – sorolta a színésznő, amikor egy interjúban edzésmódszeréről kérdezték.

Persze sokan kíváncsiak arra is, hogy a rendszeres sport mellett milyen étrend járul hozzá a világsztár remek alakjának megőrzéséhez. Egy brit lap korábban arról írt, hogy Jen ezt sem bízza a véletlenre: két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek az asztalára. Ezt állítólag heti 225 ezer forintjába kerül.

A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.

Vízből is az egyik legjobbat issza: a Smartwater reklámarca, aminek az a különlegessége, hogy speciális eljárással tisztítják. Elkülönítik, tisztítják, majd újra csoportosítják a víz molekuláit, így még tisztább vizet, illetve talán még kifogástalanabb íz-élményt biztosít a fogyasztóinak. Jennifer állítólag rajong ezért a „csodavízért”, és hisz abban, hogy egészsége, illetve szépsége megőrzését is segíti.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X