Főoldal > AKTUÁLIS > Kamerák előtt pityergett Jennifer Aniston

Kamerák előtt pityergett Jennifer Aniston

Jennifer Anistonszínésznősztár
0

Írta:

A színésznő könnyekig meghatódott és a kamerák előtt engedett szabad utat érzelmeinek.

Jennifer Aniston nemrég Olaszországban járt, ugyanis július végén a Giffoni Filmfesztiválon életműdíjat kapott, amit még egy világsztárnak is óriási öröm és megtiszteltetés megkapni, na meg személyesen átvenni. A Jóbarátok színésznője persze számos egyéb programon is részt vett, például egy fiatalokkal szervezett kérdezz-feleleken, ahol egy diáknak válaszolva igencsak elérzékenyült.

„Bármi legyen is a hivatásunk, a nap végére bárki érezheti úgy, hogy kész, elég volt, nem bírom tovább. Vagy, hogy ez egyszerűen túl sok nekem. A szívem ezt már nem bírja elviselni, vagy a fájdalom már túlságosan nagy. Vagy azt kérdezzük: elég jó vagyok-e? Túl fogom-e élni?” – tette fel könnyezve a költői kérdést.

Jennek egyébként nincs oka a sírásra, mert talán még sosem volt ilyen boldog, mint most. „Justinnal úgy érezzük, már nagyon régóta házasok vagyunk. A házasság annyira normális, mókás… és nem annyira más, mint amilyen előtte volt a kapcsolatunk” – mondta férjéről és házasságáról.

„Szerencsés nőnek tartom magam, hiszen Justin a legviccesebb ember, akivel valaha is találkoztam: ő meg én folyton megnevettetjük egymást” – összegezte a világsztár egy mondatban azt, hogy vajon mi a jó házasság egyik legfontosabb alapja. Egyébként pedig azzal is egyetért, hogy aki sokat nevet, az egészségesebb is lesz.

Jennifer Anistonról mindannyian tudjuk, hogy egészsége nagyon fontos számára. Emellett persze remek az alakja is, amit régóta átgondolt étrenddel és rendszeres mozgással őriz. A negyvenes éveiben járó színésznő szenvedélyes jógázó hírében is áll, de eddig csak annyit tudtunk a reggelenként beiktatott alkalmakról, hogy olyankor egész testét átmozgatja, és ezt jobban nem is élvezhetné.

Most viszont az is kiderült, hogy a reggeli jógázás miért ilyen felszabadító érzés számára: egyik ismerőse elmesélte egy külföldi magazinnak, hogy Jen ledobja a ruháit, mielőtt jógázni kezdene. Ez állítása szerint azért jó, mert meztelenül még egyszerűbb felvennie az egyes jógapózokat, és így a stressztől is könnyebben megszabadul.

Azt nem tudjuk, a világsztár mióta hódol ruha nélkül kedvenc mozgásformájának, de az tény, hogy régóta imád jógázni. Emellett a Pilates és a jógalozófia is közel áll a szívéhez – utóbbiban a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek.

„A jógalozófia jót tesz a testemnek és a lelkemnek is, nagyon szeretem. Ezen kívül, ha csak időm engedi, cross trainingezek is, felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – sorolta a színésznő, amikor egy interjúban edzésmódszeréről kérdezték.

Persze sokan kíváncsiak arra is, hogy a rendszeres sport mellett milyen étrend járul hozzá a világsztár remek alakjának megőrzéséhez. Egy brit lap korábban arról írt, hogy Jen ezt sem bízza a véletlenre: két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek az asztalára. Ezt állítólag heti 225 ezer forintjába kerül.

A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.

Vízből is az egyik legjobbat issza: a Smartwater reklámarca, aminek az a különlegessége, hogy speciális eljárással tisztítják. Elkülönítik, tisztítják, majd újra csoportosítják a víz molekuláit, így még tisztább vizet, illetve talán még kifogástalanabb íz-élményt biztosít a fogyasztóinak. Jennifer állítólag rajong ezért a „csodavízért”, és hisz abban, hogy egészsége, illetve szépsége megőrzését is segíti.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X