Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Aniston végre elárulta csodás alakjának titkát

Jennifer Aniston végre elárulta csodás alakjának titkát

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

A gyönyörű színésznő ezzel a testet-lelket átformáló módszerrel tartja csúcsformában

A gyönyörű színésznő ezzel a testet-lelket átformáló módszerrel tartja csúcsformában magát. Ideje, hogy te is megismerd!

Gondoltad volna, hogy mindenki kedvenc „Jóbarátja” idén ünnepelte 44. szülinapját? Ránézésre biztos nem hinnénk el, hiszen Jen még mindig tökéletesen néz ki. Nem csoda, hogy nem zavartatja magát, ha a paparazzik bikiniben kapják lencsevégre, Ms. Aniston olyan, mintha örökké huszonéves lenne. Vékony és feszes alakját hamarosan legújabb filmjében is megmutatja, hiszen egy sztriptíztáncosnőt alakít. A Családi üzelmek című mozi előzetese, amelyben Jen csupán egy csipkés fehérnemű szettet visel, megint felvetette a kérdést: mi lehet a színésznő fitnesztitka? A kérdés szerencsére ezúttal nem maradt megválaszolatlanul.

Jóga+filozófia= jógalozófia

Jenniferről régóta köztudott, hogy rajong a jógáért és pilateszért, továbbá nagy hangsúlyt fektet az egészséges étkezésre, de részleteiben sosem nyilatkozott edzésmódszeréről. Most viszont barátnője kedvéért kivételt tett. Mandy Ingber, aki évek óta a színésznő jógaoktatója (és egyben jó barátnője is), megjelentette saját módszerét bemutató könyvét, Jen pedig elkísérte a bemutatóra. A sztár bevallotta, hogy legújabb filmjében sem tündökölhetne bomba formában a Yogalosophy-nak (magyarul jógalozófianak) elkeresztelt életmódterv nélkül. A titok abban rejlik, hogy nem csak a testet formálja tökéletesre, hanem lelkileg is felfrissül, fiatalodik az ember a módszer segítségével.

jennifer2jo.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Zsírégető jóga és meditáció

Mandy Ingber speciális jógagyakorlatokat dolgozott ki, amelyek kardió és erősítő mozdulatokkal egyesítik a hagyományos jóga elemeit. Az eredmény? Egy nagyon is izzasztó erősítő és egyben zsírégető edzés, amely szinte garantálja a nőiesen izmos, tónusos alakot. Jennifer a heti háromszori edzésre esküszik, közben pedig figyel a táplálkozására és gyakran meditál. A jógalozófiában ugyanis fontos, hogy helyre billentsük a testi-lelki egyensúlyunkat. Mandy szerint át kell formálni a testünkhöz való hozzáállásunkat: az alakformálást pozitívan kell megközelíteni, nem küzdelemként kell felfogni. A jógaoktató fitneszfilozófiája 5 alaptételből áll: szeresd a tested, tűzz ki rövidtávú célokat, válaszd az egészségest, képzeld el magad a legjobb formádban, és fogadd el a segítséget, miközben te is támogatsz.

Szívesen kipróbálnád Jen csodamódszerét? Íme egy kis ízelítő:


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X