Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Aniston meglepő dolgot árult el a Jóbarátokról

Jennifer Aniston meglepő dolgot árult el a Jóbarátokról

Jennifer AnistonJóbarátokszínésznősztár
0

Írta:

Nemrég egy tévéműsorban emlékezett vissza a kultikus sorozatra.

Amikor kapcsolgatod a tévét, és valamelyik csatornán épp a Jóbarátok megy, te is leteszed a távirányítót, és nézed egy kicsit az adott részt? Nos, ezzel nemcsak te és mi vagyunk így, hanem Jennifer Aniston is, aki november végén a BBC The One Show című műsorában legújabb filmjét, a Hivatali karácsonyt promózta, de persze a műsorvezetővel folytatott beszélgetés nem érhetett véget a Jóbarátok felemlegetése nélkül.

Jen elmondta, hogy amikor a tévében belefut a Jóbarátok egy-egy részébe, akkor nem szokott elkapcsolni, inkább megpróbálja kitalálni, melyik rész is lehetett – elmondása szerint mindig meglepi, mennyire nem emlékszik már az 1994 és 2004 közt futó sorozat egyes epizódjaira.

Amikor pedig a főcímdal, a The Rembrandt’s „I’ll Be There for You” című dala került szóba, a híres színésznő meglepő dolgot vallott be. „Egyikünk sem volt túl nagy rajongója ennek a főcímdalnak. Vagyis hát… egy tócsában, vagy szökőkútban kellett táncolnunk. Ez elég furcsa volt. De persze megtettük, mert ezt kérték tőlünk” – emlékezett vissza.

Jen nemcsak a munkájában igazi profi, hanem az egészségmegőrzés terén is: régóta átgondolt étrenddel és rendszeres mozgással őrzi egészségét, fittségét és csinos alakját. A színésznő szenvedélyes jógázó hírében is áll, de eddig csak annyit tudtunk a reggelenként beiktatott alkalmakról, hogy olyankor egész testét átmozgatja, és ezt jobban nem is élvezhetné.

Nemrég viszont az is kiderült, hogy a reggeli jógázás miért ilyen felszabadító érzés számára: egyik ismerőse elmesélte egy külföldi magazinnak, hogy Jen ledobja a ruháit, mielőtt jógázni kezdene. Ez állítása szerint azért jó, mert meztelenül még egyszerűbb felvennie az egyes jógapózokat, és így a stressztől is könnyebben megszabadul.

Azt nem tudjuk, a világsztár mióta hódol ruha nélkül kedvenc mozgásformájának, de az tény, hogy régóta imád jógázni. Emellett a Pilates és a jógalozófia is közel áll a szívéhez – utóbbiban a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek.

„A jógalozófia jót tesz a testemnek és a lelkemnek is, nagyon szeretem. Ezen kívül, ha csak időm engedi, cross trainingezek is, felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – sorolta a színésznő, amikor egy interjúban edzésmódszeréről kérdezték.

Persze sokan kíváncsiak arra is, hogy a rendszeres sport mellett milyen étrend járul hozzá a világsztár remek alakjának megőrzéséhez. Egy brit lap korábban arról írt, hogy Jen ezt sem bízza a véletlenre: két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek az asztalára. Ezt állítólag heti 225 ezer forintjába kerül.

A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.

Vízből is az egyik legjobbat issza: a Smartwater reklámarca, aminek az a különlegessége, hogy speciális eljárással tisztítják. Elkülönítik, tisztítják, majd újra csoportosítják a víz molekuláit, így még tisztább vizet, illetve talán még kifogástalanabb íz-élményt biztosít a fogyasztóinak. Jennifer állítólag rajong ezért a „csodavízért”, és hisz abban, hogy egészsége, illetve szépsége megőrzését is segíti.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X