Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Aniston bikiniben köszöntötte az újévet

Jennifer Aniston bikiniben köszöntötte az újévet

alakbikinidiétaJennifer Anistonszépségszínésznősztártest
0

Írta:

A színésznő Mexikóban nyaral férjével.

Azt nem mondhatnánk, hogy Jennifer Aniston filmforgatásról filmforgatásra rohant tavaly (az IMDb-n csak a The Yellow Birds című produkció szerepel 2017-es dátummal a neve alatt), de attól még persze lehetett fárasztó éve. A fáradalmakat pedig ki kell pihenni, és ő férjével a már jól bevált mexikói Cabo San Lucasban teszi ezt idén is.

Karácsony másnapján érkeztek meg egyik kedvenc nyaralóhelyükre barátaikkal – Jason Batemannel és nejével, Amanda Ankával -, és azóta is vígan elvannak ott. Az újévet is ott köszöntötték tehát, Jent pedig már elsején lencsevégre is kapták a lesifotósok – a világsztár egy piros bikiniben császkált kisportolt testű férjével a nyaralóhelyen.

A színésznőről készült képeket elnézve számunkra hihetetlen, hogy már 48 éves, és azt kérdezzük magunktól: hogy a csodába tartja ilyen jól magát?! A válasz egyszerű: a Jóbarátok Rachelje régóta átgondolt étrenddel és rendszeres mozgással őrzi egészségét, fittségét és csinos alakját. Szenvedélyes jógázó hírében is áll, de eddig csak annyit tudtunk a reggelenként beiktatott alkalmakról, hogy olyankor egész testét átmozgatja, és ezt jobban nem is élvezhetné.

Nemrég viszont az is kiderült, hogy a reggeli jógázás miért ilyen felszabadító érzés számára: egyik ismerőse elmesélte egy külföldi magazinnak, hogy Jen meztelenül adja át magát a jógázás örömeinek. Ez állítása szerint azért jó, mert így még egyszerűbb felvennie az egyes jógapózokat, és így a stressztől is könnyebben megszabadul.

Azt nem tudjuk, a világsztár mióta hódol ruha nélkül kedvenc mozgásformájának, de az tény, hogy régóta imád jógázni. Emellett a Pilates és a jógalozófia is közel áll a szívéhez – utóbbiban a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek.

„A jógalozófia jót tesz a testemnek és a lelkemnek is, nagyon szeretem. Ezen kívül, ha csak időm engedi, cross trainingezek is, felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – sorolta a színésznő, amikor egy interjúban edzésmódszeréről kérdezték.

Persze sokan kíváncsiak arra is, hogy a rendszeres sport mellett milyen étrend járul hozzá a világsztár remek alakjának megőrzéséhez. Egy brit lap korábban arról írt, hogy Jen ezt sem bízza a véletlenre: két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek az asztalára. Ezt állítólag heti 225 ezer forintjába kerül.

A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.

Vízből is az egyik legjobbat issza: a speciális eljárással tisztított Smartwater reklámarca, és régóta rajong is ezért a „csodavízért” – hisz abban, hogy egészsége, illetve szépsége megőrzését is segíti.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X