Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Aniston házassága ezért ért véget?

Jennifer Aniston házassága ezért ért véget?

házasságJennifer AnistonJustin Therouxszerelemszínésznősztárválás
0

Írta:

Könnyen lehet, hogy ez volt a szakítás (egyik) oka.

A múlt héten bombaként robbant a hír: Jennifer Aniston és Justin Theroux házasságának vége, a pár hét év után külön utakra indul. Sokan persze nem értik, mi történhetett, hiszen ők ketten olyan boldognak tűntek együtt… Vajon az egész csak látszat volt? Vagy egy ideig tényleg dúlt a szerelem, és csak az utóbbi hetek, hónapok során romlott meg a pár kapcsolata – és ha így volt, akkor miért?

Brit lapok azt írják, a színésznő féltékenysége miatt döntöttek a válás mellett. Vagyis jobban mondva azért, mert Theroux elég szabad szellemű (erre korábban a férfi exe, Heidi Bivens is figyelmeztette Anistont), és nem tudja elképzelni, hogy egy nőhöz maradjon hűséges egész hátralévő életében.

Jennifer pedig féltékeny volt azokra a nőkre, akikkel a párja bármilyen jellegű kapcsolatba került – állítólag azt sem tudta elviselni, amikor Naomi Watts színésznőt ölelgette egy New York-i eseményen, és érzése szerint férje úgy viselkedett, mintha egyedülálló lenne.

Hogy a természetükből adódó különbségek mellé milyen problémák járultak még hozzá kapcsolatuk lezárásához, nem tudjuk. Az viszont tény, hogy Jen nincs egyedül ebben a nehéz időszakban. Mert például, ha hihetünk az Entertainment Tonight riporterének, akkor Brad Pitt már kapcsolatba is lépett vele – valószínűleg saját példáján okulva is tud néhány jó tanáccsal szolgálni exének, hogyan lehet túlélni egy, a közelmúltban zajlott fájdalmas válást.

Attól pedig szerintünk nem kell tartani, hogy a színésznő beleőszülne házassága lezárásába, ugyanis megjelenésére mindig és minden körülmények közt adott eddig is. Hathetente jár fodrászhoz, rendszeresen formáztatja szemöldökét és szolizik is, de persze csak mértékkel és egy nagyon jó hírű hollywoodi szalonban, hogy a bőrének a lehető legkevesebbet ártson a szolárium.

Valakik azt is kiszámolták, hogy éves szinten körülbelül 12 millió forintnak megfelelő összeget költ szépségének megőrzésére a Jóbarátok sztárja. Túl sok? Hollywoodi mércével nézve talán nem az, de tény, hogy Jennek telik rá. Hát miért ne költhetne arra és annyit, amire és amennyit csak akar?!

Kedvenc mozgásformáját, a jógát viszont akár ingyen is gyakorolhatja otthon – mint egy külföldi magazin megtudta, ezt gyakran pucéran teszi. Ez szerinte azért jó, mert meztelenül még könnyebb felvennie az egyes jógapózokat, és így a stressztől is még könnyebben megszabadul.

A jóga mellett a Pilates és a jógalozófia is közel áll a szívéhez – utóbbit a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja neki. „A jógalozófia jót tesz a testemnek és a lelkemnek is, nagyon szeretem. Ezen kívül, ha csak időm engedi, cross trainingezem is, felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – sorolta a színésznő, amikor egy interjúban edzésmódszeréről kérdezték.

Persze sokan kíváncsiak arra is, hogy a rendszeres sport mellett milyen étrend járul hozzá a világsztár remek alakjának megőrzéséhez. Egy brit lap korábban arról írt, hogy Jen ezt sem bízza a véletlenre: két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek az asztalára. Ezt állítólag heti 225 ezer forintjába kerül.

A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat. Vízből is az egyik legjobbat issza: a speciális eljárással tisztított Smartwater a kedvence, aminek egyébként a reklámarca is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X