Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Aniston kitart új “szerelme” mellett

Jennifer Aniston kitart új “szerelme” mellett

bokszJennifer Anistonkülföldi sztárszerelemszínésznősztár
0

Írta:

Tavaly talált rá, és azóta talán csak még inkább megszerette.

Jennifer Aniston nemrég azt mondta, nem törte össze a szívét a válás. Ezt talán új “szerelmének” köszönheti – még mielőtt találgatni kezdenél, hogy vajon ki lehet a szerencsés, gyorsan eláruljuk, hogy nem „ki”, hanem „mi”: a 49 éves színésznő ugyanis tavaly beleszeretett a bokszba.

A Jóbarátok sztárja már edzőt is talált magának, aki 15 millió dolláros Los Angeles-i álomotthonában tart neki privát edzéseket. A férfit – mert hogy egy férfiról van szó – Leyon Azubuike-nak hívják, 31 éves, és nemcsak fitneszőrült, hanem egy nehézsúlyú világbajnok bokszoló korábbi edzőpartnere is. Ő az:

Jen korábban áradozott egy sort edzőjéről, de főleg a bokszról: azt mondta, tavaly talált rá erre a mozgásformára, és a „szerelem” nemcsak hogy nem múlt el, hanem nagyon is megerősödött: máig töretlen. Mert hát a bokszzsák püfölésével remekül kiadhatja magából az indulatait, és még alakját is formálja.

Apropó, a világsztár vonalaira amúgy se lehet egy rossz szavunk se, hiszen az évek (lassan évtizedek) óta tartó fitneszrutinjának hála szuper formában van. Szereti jógával indítani a napjait – nemrég kiderült, hogy ez miért ilyen felszabadító érzés számára: egyik ismerőse elmesélte egy külföldi magazinnak, hogy Jen szeret levetkőzni jógázás előtt. Ez állítása szerint azért jó, mert meztelenül még egyszerűbb felvennie az egyes jógapózokat, és így a stressztől is könnyebben megszabadul.

Azt nem tudjuk, a világsztár mióta hódol ruha nélkül kedvenc mozgásformájának, de az tény, hogy régóta imád jógázni. Emellett a pilates és a jógalozófia is közel áll a szívéhez – utóbbiban a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek.

„A jógalozófia jót tesz a testemnek és a lelkemnek is, nagyon szeretem. Ezen kívül, ha csak időm engedi, cross trainingezem is, felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – sorolta a színésznő, amikor egy interjúban edzésmódszeréről kérdezték.

Persze sokan kíváncsiak arra is, hogy a rendszeres sport mellett milyen étrend járul hozzá a világsztár remek alakjának megőrzéséhez. Egy brit lap korábban arról írt, hogy Jen ezt sem bízza a véletlenre: két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek az asztalára. Ezt állítólag heti 225 ezer forintjába kerül.

A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.

Vízből is az egyik legjobbat issza: a már hazánkban is kapható Smartwater reklámarca, aminek az a különlegessége, hogy speciális eljárással tisztítják. Elkülönítik, tisztítják, majd újra csoportosítják a víz molekuláit, így még tisztább vizet, illetve talán még kifogástalanabb íz-élményt biztosít a fogyasztóinak. Jennifer állítólag rajong ezért a „csodavízért”, és hisz abban, hogy egészsége, illetve szépsége megőrzését is segíti.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X