Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Aniston lesz Courteney Cox koszorúslánya?

Jennifer Aniston lesz Courteney Cox koszorúslánya?

Courtney CoxJennifer AnistonJóbarátokkülföldi sztárszínésznősztár
0

Írta:

Vajon tényleg igaz, amit beszélnek?

Courtneney Cox és Jennifer Aniston a Jóbarátok című ikonikus sorozatban barátnőket alakítanak, és a közös munka annyira összehozta őket, hogy az életben is szoros kapcsolat alakult ki köztük. Barátságuk jeleként még az is könnyen lehet, hogy Jen lesz Courteney koszorúslánya – ha hihetünk annak, amit beszélnek.

Egy névtelenséget kérő bennfentes nemrég a Mirror című lapnak elmondta: a két színésznő közt annyira erős a barátság, hogy Courteney el sem tudja képzelni esküvőjét úgy, hogy ne Jennifer legyen a koszorúslány. „Nem tudna az oltárhoz sétálni, ha nem lenne akkor is mellette a legjobb barátnője. Nagyon erős a kettejük közti kapocs” – mondta a névtelenül fecsegő ismerős. Arra pedig már a DailyMail emlékeztet, hogy Jen esküvőjén, 2015-ben Courteney volt a koszorúslány.

A Jóbarátok Monicája és Rachelje nemrég egy malibui bulin találkozott újra egymással, és hát mindkettőjükről elmondható, hogy remek formában vannak. Talán Jennifer az, akinek sportolási szokásairól többet hallunk, mert hát az olyan híreket, mint hogy meztelenül szeret jógázni, a sajtó és az egyszerű emberek egyszerűen nem tudják figyelmen kívül hagyni.

Hogy miért jógázik meztelenül? Mert elmondása szerint így könnyebb felvennie az egyes jógapózokat, így a stressztől is még könnyebben, még egyszerűbben megszabadul. De persze szerintünk – mivel nem lehet azért mindenhol pucérkodni – olykor felöltözve is hódol kedvenc mozgásformájának. Illetve a jógalozófiának, amit edzője és barátnője, Mandy Ingber fejlesztett ki.

„A jógalozófia jót tesz a testemnek és a lelkemnek is, nagyon szeretem. Ezen kívül, ha csak időm engedi, cross trainingezek is, felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – sorolta a színésznő, amikor egy interjúban edzésmódszeréről kérdezték.

Persze sokan kíváncsiak arra is, hogy a rendszeres sport mellett milyen étrend járul hozzá a világsztár remek alakjának megőrzéséhez. Egy brit lap korábban arról írt, hogy Jen ezt sem bízza a véletlenre: két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek az asztalára. Ezt állítólag heti 225 ezer forintjába kerül.

A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.

Vízből is az egyik legjobbat issza: a speciális eljárással tisztított Smartwater reklámarca, és régóta rajong is ezért a „csodavízért” – hisz abban, hogy egészsége, illetve szépsége megőrzését is segíti.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X