Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lawrence-t eljegyezték

Jennifer Lawrence-t eljegyezték

eljegyzésJennifer Lawrencekülföldi sztármenyasszonyszerelemsztár
0

Írta:

A hírt már az Oscar-díjas színésznő sajtósa is megerősítette.

Júniusban írtuk meg mi is, hogy Jennifer Lawrence akkor még friss szerelmesként milyen boldogan sétálgatott New Yorkban Cooke Maroney-val, a Gladstone Galéria igazgatójával. Akkoriban még csak néhány hete ismerték egymást, de úgy tudjuk, gyorsan fellángolt köztük a szerelem, és pár napja olvastuk, hogy már ennél is tovább léptek: Maroney eljegyezte a 28 éves színésznőt.

A hír nagyon úgy fest, hogy tényleg igaz: a világsztár sajtósa nemrég reagált a Justjared.com megkeresésére, és nekik már megerősítette, hogy ügyfele Maroney menyasszonya.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

It is apparently confirmed by Jens rep: JEN IS ENGAGED to Cooke Maroney! (pictured above) 👍🏽

Jennifer Lawrence (@jlawthequeen) által megosztott bejegyzés, Febr 5., 2019, időpont: 6:31 (PST időzóna szerint)

Az eljegyzésről és a várható esküvőről egyelőre semmit sem tudunk, de az szerintünk száz százalék, hogy Jennifernek nem kell majd szigorú diétába fognia, mielőtt kiválasztja a menyasszonyi ruháját. Egyrészt, mert így is fantasztikusan néz ki, minek sanyargatná magát, másrészt pedig nem is lenne erre képes.

Korábban elmondta, hogy mindig rendesen eszik, mert éhesen képtelen lenne koncentrálni és dolgozni. Az egészséges falatok mellett olykor kedvez egy kicsit magának, és gyorskajával, pizzával vagy édességgel kényezteti magát. „Ha van csoki a hotelszobámban lévő minibárban, azt mindig megeszem” – árulta el. Sőt elmondása szerint, ha ehhez egy kis tévézés is jöhet, például valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletes az esti kikapcsolódása.

Persze ahhoz, hogy ilyen csinos maradhasson, nem viheti túlzásba sem a pizzázást, sem a kanapén heverészést. Izzasztó edzések helyett viszont szívesebben megy sétálni, túrázni, vagy választ csapatsportokat – mivel két bátyja van, a fiús sportok sem állnak tőle távol. Régebben hokizott, baseballozott és kosárlabdázott is.

Tehetsége, humora, szépsége és nem utolsósorban csodás alakja miatt is választották őt egy külföldi magazin szavazásán a világ legszexibb nőjének, de hiába gondolja úgy a Földön több százezer lány és fiú, hogy Jennifer egyszerűen tökéletes, ő még sincs megelégedve magával. „Nem szeretem a combomat, sem a narancsbőrömet. Emellett azt sem, hogy a fotókon és a filmvásznon általában úgy nézek ki, mintha fel lennék puffadva” – mondta egy korábbi interjúban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X