Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lawrence-nek új szerelme van

Jennifer Lawrence-nek új szerelme van

Jennifer Lawrencekülföldi sztárszerelemszínésznősztár
0

Írta:

Nem lehet nem észrevenni, mennyire boldog és szerelmes, pedig új kedvesével csak néhány hete ismerik egymást.

Minek várni és óvatoskodni, ha valakivel érezzük, hogy minden stimmel? Szerintünk ilyen, vagy ehhez hasonló gondolatok járhatnak most Jennifer Lawrence fejében is, akinek mindössze néhány hete mutattak be valakit: a férfi neve Cooke Maroney, és a New York-i Gladstone Galéria igazgatója.

Azt nem tudjuk, hogy a megismerkedés pontosan hogyan zajlott, és azt sem, hogy ők ketten mióta számítanak egy párnak, de az tény, hogy J. Law máris ezerwattos mosollyal az arcán sétálgat fel s alá New Yorkban új pasijával. Ha nem akarnánk észrevenni, akkor is feltűnne, mennyire boldog és szerelmes.

Úgy tűnik, Jennifer Lawrence a művészlelkekre bukik. Előző párja az ismert rendező Darren Aronofsky volt, akivel nagyjából egy évnyi együtt járás után 2017 októbere körül szakítottak. A színésznő ezután úgy fél évig senki mellett nem kötelezte el magát, de most minden bizonnyal úgy érzi, Maroney mellett lehorgonyozna.

Szerintünk Jennek biztosan nem volt nehéz levennie a lábáról a galériaigazgatót, mert elképesztően cuki, vicces és laza lány. Emellett pedig nem mellékesen csinos is, amit nem szigorú fogyókúrákkal ért el đ– rajongói legnagyobb örömére ebben a dologban sem szereti a kényszert és az erőltetettséget.

Korábban elmondta, hogy mindig rendesen eszik, mert éhesen képtelen lenne koncentrálni és dolgozni. Az egészséges falatok mellett olykor kedvez egy kicsit magának, és gyorskajával, pizzával vagy édességgel kényezteti magát. „Ha van csoki a hotelszobámban lévő minibárban, azt mindig megeszem” – árulta el. Sőt elmondása szerint, ha ehhez egy kis tévézés is jöhet, például valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletes az esti kikapcsolódása.

Persze ahhoz, hogy ilyen csinos maradhasson, nem viheti túlzásba sem a pizzázást, sem a kanapén heverészést. Izzasztó edzések helyett viszont szívesebben megy sétálni, túrázni, vagy választ csapatsportokat – mivel két bátyja van, a fiús sportok sem állnak tőle távol. Régebben hokizott, baseballozott és kosárlabdázott is.

Tehetsége, humora, szépsége és nem utolsósorban csodás alakja miatt is választották őt egy külföldi magazin szavazásán a világ legszexibb nőjének, de hiába gondolja úgy a Földön több százezer lány és fiú, hogy Jennifer egyszerűen tökéletes, ő még sincs megelégedve magával. „Nem szeretem a combomat, sem a narancsbőrömet. Emellett azt sem, hogy a fotókon és a filmvásznon általában úgy nézek ki, mintha fel lennék puffadva” – mondta egy korábbi interjúban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X