Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lawrence-t a villantástól is megóvta tökéletes ruhája

Jennifer Lawrence-t a villantástól is megóvta tökéletes ruhája

alkoholfogyasztásdíjátadó gálaDiorestélyigálaJennifer Lawrenceoscar-díjszínésznősztárvilágsztár
0

Írta:

A rossz nyelvek szerint az este folyamán rendesen felöntött a garatra, így hát viselkedésére talán lehetett panasz, de a ruhájára nem.

Az idei Golden Globe mesés (és nem mellesleg fontos üzenettel bíró) feketéi után a vasárnap megrendezett 90. Oscar-gála már sokkal színesebbre, sőt, fényesebbre sikeredett – már ami a világhírű színésznők ruhaválasztásait illeti. Sokan voksoltak arany vagy ezüstszínű ruhakölteményekre, közülük a mi véleményünk szerint Jennifer Lawrence volt az egyik legcsinosabb.

A 27 éves, 2013-ban Oscarral díjazott színésznő egy Dior ruhakölteményben mutatta meg az egész világnak, milyen vékony és milyen gyönyörű.

És bár az este folyamán vagy nagyon fesztelenül viselkedett, vagy a rossz nyelveknek lesz igazuk és felöntött a garatra – ugyanis borospohárral a kezében mászott át a széksorok közt, majd a későbbiekben sem igazán lehetett rá a „visszafogott” jelzőt használni –, de az tény, hogy a ruhaválasztásban nem fogott mellé.

Az óarany színű, flitteres estélyi ugyanis még a fent említett széksorok közt átmászós incidens során is jól állt rajta, sőt, egyik vékony vállpántja elmozdult ugyan, de a villantástól is megóvta híres viselőjét.

J. Law ruhája mellett alakjára sem lehet panasz. Ha bárki azt gondolhatná, hogy szigorú diétán van, téved: Jen szerencsére nem az a fajta lány, aki folyamatosan fogyókúrákkal kínozná magát – rajongói legnagyobb örömére ebben a dologban sem szereti a kényszert és az erőltetettséget.

Korábban elmondta, hogy mindig rendesen eszik, mert éhesen képtelen lenne koncentrálni és dolgozni. Az egészséges falatok mellett olykor kedvez egy kicsit magának, és gyorskajával, pizzával vagy édességgel kényezteti magát. „Ha van csoki a hotelszobámban lévő minibárban, azt mindig megeszem” – árulta el. Sőt elmondása szerint, ha ehhez egy kis tévézés is jöhet, például valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletes az esti kikapcsolódása.

Persze ahhoz, hogy ilyen csinos maradhasson, nem viheti túlzásba sem a pizzázást, sem a kanapén heverészést. Izzasztó edzések helyett viszont szívesebben megy sétálni, túrázni, vagy választ csapatsportokat – mivel két bátyja van, a fiús sportok sem állnak tőle távol. Régebben hokizott, baseballozott és kosárlabdázott is.

Tehetsége, humora, szépsége és nem utolsósorban csodás alakja miatt is választották őt egy külföldi magazin szavazásán a világ legszexibb nőjének, de hiába gondolja úgy a Földön több százezer lány és fiú, hogy Jennifer egyszerűen tökéletes, ő még sincs megelégedve magával. „Nem szeretem a combomat, sem a narancsbőrömet. Emellett azt sem, hogy a fotókon és a filmvásznon általában úgy nézek ki, mintha fel lennék puffadva” – mondta egy korábbi interjúban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X