Főoldal > AKTUÁLIS > Ő volt az idei Golden Globe afterparti szépe!

Ő volt az idei Golden Globe afterparti szépe!

alakKate Beckinsaleruhaszépségszínésznősztár
0

Írta:

Sok gyönyörű színésznőt láttunk szebbnél szebb ruhákban, de nálunk ő a befutó.

A vasárnap este megrendezett Golden Globe díjkiosztó gálán, majd utána az afterpartin annyi gyönyörű színésznő jelent meg – egy kivételével mind a dress code-ot tiszteletben tartva, talpig feketében –, hogy ma a netre felkerült képek és videók láttán csak kapkodtuk a fejünket. És persze mindenkinél egyéni döntés, hogy kit tart a legcsinosabbnak, náluk Kate Beckinsale vitte a pálmát. Mivel a 44 éves világsztár úgy viselte merészen dekoltált, buggyos flitteres ujjú estélyijét, mint egy királynő.

A ruha tökéletesen állt Kate vékony, de nőies vonalain. És ehhez az alakhoz szerintünk nagyon fogyókúráznia sem kellett, mert átgondolt étrendjének és a sok-sok sportnak köszönhetően negyvenes éveiben járva is olyan jó formában van, amit a huszonévesek is megirigyelhetnek.

A brit sztár szerencsére nem a vékonyság megszállottja, így szigorú diétákra sem vállalkozna csak azért, hogy pár centivel vékonyabb legyen has- vagy csípőtájon. Sokkal inkább hisz a rendszeres mozgás „csodatévő” hatásában, és abban, hogy sporttal formálja alakját.

„Hetente legalább ötször jógázom, méghozzá Mandy Ingberrel, aki többek közt Jennifer Anistonnal is együtt dolgozik” – mesélte egy korábbi interjúban a Pearl Harbor, az Underworld, a Van Helsing, a Távkapcs, az Elhagyott szoba, Az emlékmás, az Angyali szemek és a New York-i afférok című filmekből is ismert Kate.

Kedvenc mozgásformájáról pedig akkor sem tud lemondani, ha épp nyaral. Oktatója egy külföldi weboldalnak adott interjújában elmondta, hogy a színésznőnek adott egy DVD-t, melynek segítségével egyedül is tud jógázni, de Skype-on is tartják a kapcsolatot.

„Nagyon elhivatott. Emellett a teste alapjában véve is szép, formás, amivel elégedett lehet. A jóga tehát nem fogyni segít neki, hanem abban, hogy még tökéletesebbre formálhassa a vonalait, valamint a gyakorlatoknak köszönhetően erősít és hajlékonyabbá válik” – mondta a sztáredző.

Bár nem fogyókúrázik, Kate azért figyel az étrendjére: manapság már sokkal átgondoltabban táplálkozik, mint tinédzserként és a húszas éveiben. „Reggelire általában tojást vagy zabkását eszem, ebédidőben csirke vagy zöldség kerül az asztalomra, vacsorára pedig többnyire hal zöldségekkel a menü” – sorolta.

De nem tagadja, hogy azért vannak gyengéi: egy finom zöld teára és néhány mennyei muffinra nem tud nemet mondani. „Ha megkívánom, a kedvenc sütijeimből mindig engedélyezek magamnak egy kicsit. Szerintem nem is kell ezeket megtagadnom magamtól, hiszen az egészséges életmódba belefér egy kis kényeztetés” – magyarázta egy interjúban a színésznő. Akinek az egészséges életmód és a rendszeres sport azért is fontos, hogy jó példát mutasson lányának, Lily-nek.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X