Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lawrence újra szingli

Jennifer Lawrence újra szingli

boldogságJennifer Lawrenceszakításszépségszerelemszínésznősztár
0

Írta:

A szép színésznő anyukájával és imádott kutyusával sétálgatott New York City-ben.

Bár barátaik, ismerőseik szerint Jennifer Lawrence és Darren Aronofsky remek páros, úgy tűnik, ez a hollywoodi románc sem tarthatott örökké: a napokban olvastuk, hogy az Oscar-díjas színésznő és az ismert rendező kapcsolatának vége.

Hogy vajon a köztük lévő több mint 20 év korkülönbség, vagy Jen azon tervei vezettek ide, hogy egy időre visszavonulna és legszívesebben kecskéket fejne egy farmon (igen, mi is reméljük, hogy ezt azért nem gondolta komolyan), azt nem tudjuk. De az tény, hogy a színésznőt vasárnap anyukájával és Pippi nevű imádott kutyusával kapták lencsevégre New York City-ben.

Arról, hogy most hogy érezheti magát, nem sokat tudunk – tekintetét napszemüveggel takarta el, és egyelőre érzéseiről is valószínűleg csak a legjobb barátaival beszélt. Meg az anyukájával, aki úgy tűnik, legfőbb támasza a szakítás után.

Egyesek szerint J. Law gyorsan túlléphet a szakításon, hiszen nagyon fiatal – csak 27 éves –, emellett szép, sikeres, vicces és persze csinos is, így könnyen újra párra lelhet. Sőt, Aronofskynál korban jobban magához illő férfiakat is meghódíthat.

Ha bárki azt gondolhatná, hogy csinos alakját szigorú diétával éri el, téved: Jen szerencsére nem az a fajta lány, aki folyamatosan fogyókúrákkal kínozná magát. Rajongói legnagyobb örömére ebben a dologban sem szereti a kényszert és az erőltetettséget.

Korábban elmondta, hogy mindig rendesen eszik, mert éhesen képtelen lenne koncentrálni és dolgozni. Az egészséges falatok mellett olykor kedvez egy kicsit magának, és gyorskajával, pizzával vagy édességgel kényezteti magát. „Ha van csoki a hotelszobámban lévő minibárban, azt mindig megeszem” – árulta el. Sőt elmondása szerint, ha ehhez egy kis tévézés is jöhet, például valami jó kis reality, akkor már majdnem tökéletes az esti kikapcsolódása.

Persze ahhoz, hogy ilyen csinos maradhasson, nem viheti túlzásba sem a pizzázást, sem a kanapén heverészést. Izzasztó edzések helyett viszont szívesebben megy sétálni, túrázni, vagy választ csapatsportokat – mivel két bátyja van, a fiús sportok sem állnak tőle távol. Régebben hokizott, baseballozott és kosárlabdázott is.

Tehetsége, humora, szépsége és nem utolsósorban csodás alakja miatt is választották őt egy külföldi magazin szavazásán a világ legszexibb nőjének, de hiába gondolja úgy a Földön több százezer lány és fiú, hogy Jennifer egyszerűen tökéletes, ő még sincs megelégedve magával. „Nem szeretem a combomat, sem a narancsbőrömet. Emellett azt sem, hogy a fotókon és a filmvásznon általában úgy nézek ki, mintha fel lennék puffadva” – mondta egy korábbi interjúban.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X