Főoldal > AKTUÁLIS > Így még nem láttuk Emily Ratajkowskit

Így még nem láttuk Emily Ratajkowskit

Emily Ratajkowskikülföldi sztármodellszőkesztárváltozás
0

Írta:

Alighanem Texas inspirálta a modellt, hogy változtasson külsején.

Emily Ratajkowski nemrég Texasban járt, és ha már ott volt, úgy gondolta, változtat valamennyire a már megszokott megjelenésén. Félreértés ne essék: nem arról van szó, hogy a 27 éves kacér modell felöltözött volna. Hanem arról, hogy az alábbi, Insta sztorikban bemutatott szerelésben pózolt: ezüst melltartója, szoknyája, kabátja és kígyóbőrmintás magas sarkú csizmája mellé szőke parókát és cowboy kalapot vett fel (ha már Texas, ugye…). Szerinted jól áll neki? Szerintünk így, szőkén csak még feltűnőbb jelenség, amit ő biztosan nem bán, hisz imádja, ha mindenki rá figyel.

És nemcsak szállásán, a tükör előtt pózolt ebben a szerkóban, hanem az utcára is simán kiment így.

Emily-t egyébként finoman szólva nem zavarják a kihívó képek és szerepek – attól sem rezelt be, hogy a DKNY egyik reklámjában csupán egy fekete alsónemű szettben lépett utcára.

Ahhoz, hogy bátran bevállaljon ilyen szexi reklámokat, fotózásokat, Emily-nek persze az is fontos, hogy mindig csúcsformában legyen – ezért nap mint nap meg is dolgozik. Ami az étkezéseket illeti, a szépség nem diétázik, inkább kiegyensúlyozott étrendre törekszik. Persze azért vannak kedvencei.

„Imádom a húst. A szervezetem egyszerűen kívánja a vasat, szóval én biztos nem vagyok az a lány, akit csak salátával a tányérján fogtok látni a lapokban. Ennek ellenére tudom, milyen fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás, és az, hogy a szervezetem elegendő energiához jusson, hiszen így maradhatok csak fitt és egészséges” – nyilatkozta korábban az ELLE-nek.

Ha úgy gondolod, Emily sosem eszik egészségtelen ételeket, akkor tévedsz – a modell azt is elárulta, hogy bár összességében odafigyel arra, mit visz be a szervezetébe, de azért néha belefér egy cupcake, egy bagel, vagy mondjuk a reggeli kávéja mellé egy croissant is.

Az ilyen édes kényeztetéseket azért is szerencsés reggelre időzíteni, mert egy aktív nap során gyerekjáték lesz ledolgozni. Ami az ebédet illeti, Emily általában megelégszik egy szendviccsel, vagy egy kiadósabb salátával, vacsorára viszont már mindenképp beül egy étterembe. „Sosem vacsorázom otthon, mert nekem csak ilyenkor van lehetőségem arra, hogy végre szocializálódjak egy kicsit, találkozzak a barátaimmal, ismerőseimmel” – mondta.

Ami a sportolást illeti, szerintünk egy ilyen testet csakis rendszeres, kemény edzésekkel lehet megőrizni, de Emily azt mondja, a konditerembe járást sem viszi túlzásba. Sőt, nagyon is fontosnak tartja, hogy a szervezetének rendszeresen pihenőnapokat biztosítson, amikor egy laza túrázással vagy egy-egy jógaórával kényezteti magát.

Egészsége és szépsége megőrzése érdekében pedig a nyolcas számot tartja szem előtt: igyekszik naponta legalább nyolc pohár vizet meginni, és minimum nyolc órát aludni – még akkor is, ha egyébként nagyon elfoglalt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X