Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Beckinsale így erősítette meg, hogy ezzel a sráccal jár

Kate Beckinsale így erősítette meg, hogy ezzel a sráccal jár

kapcsolatKate Beckinsalekülföldi sztárpete davidsonrománcszerelemszínésznősztár
0

Írta:

Új szerelme 20 évvel fiatalabb nála.

Az utóbbi időben elég sokszor pedzegették a külföldi lapok, hogy Kate Beckinsale összejött Pete Davidsonnal – aki egyébként Ariana Grande 25 éves exe -, de a friss románc hírét sem a srác, sem pedig a színésznő nem erősítette meg. Mostanáig. A hétvégén ugyanis egy New York-i jégkorongmeccsen jelentek meg, ahol le sem vették egymásról a szemüket, kezeiket, ajkaikat. Végül is így aztán szavak nélkül is el lehet árulni a nagyvilágnak, mennyire odáig vannak egymásért.

Kate-ről már tudjuk egy ideje, hogy a fiatalabb pasikat szereti, hiszen a 22 éves Matt Rife után tavaly ősszel még egy 30 éves komikussal, Jack Whitehallal hozták össze a lapok. Hogy a nála 20 évvel fiatalabb Pete-ben mi fogta meg őt ennyire, az számunkra rejtély, de ha hihetünk a pletykáknak, akkor a srác jól el van látva odalenn… ha értitek.

Kate egyébként szinte bárkit megkaphatna, akit csak akar, hiszen negyvenes évei közepén járva is remekül néz ki, és szuper formában van. Kate évek óta őrzi vékony alakját – átgondolt étrendjének és a sok-sok sportnak köszönhetően a huszonévesek is megirigyelhetnék azt, ahogy kinéz.

A brit sztár szerencsére nem a vékonyság megszállottja, így szigorú diétákra sem vállalkozna csak azért, hogy pár centivel vékonyabb legyen has- vagy csípőtájon. Sokkal inkább hisz a rendszeres mozgás „csodatévő” hatásában, és abban, hogy sporttal formálja alakját.

„Hetente legalább ötször jógázom, méghozzá Mandy Ingberrel, aki többek közt Jennifer Anistonnal is együtt dolgozik” – mesélte egy korábbi interjúban a Pearl Harbor, az Underworld, a Van Helsing, a Távkapcs, az Elhagyott szoba és Az emlékmás című filmekből is ismert Kate.

Kedvenc mozgásformájáról pedig akkor sem tud lemondani, ha épp nyaral. Oktatója egy külföldi weboldalnak adott interjújában elmondta, hogy a színésznőnek adott egy DVD-t, melynek segítségével egyedül is tud jógázni, de Skype-on is tartják a kapcsolatot.

„Nagyon elhivatott. Emellett a teste alapjában véve is szép, formás, amivel elégedett lehet. A jóga tehát nem fogyni segít neki, hanem abban, hogy még tökéletesebbre formálhassa a vonalait, valamint a gyakorlatoknak köszönhetően erősít és hajlékonyabbá válik” – mondta a sztáredző.

Bár nem fogyókúrázik, Kate az étrendjére is ügyel: manapság már sokkal átgondoltabban táplálkozik, mint tinédzserként és a húszas éveiben. „Reggelire általában tojást vagy zabkását eszem, ebédidőben csirke vagy zöldség kerül az asztalomra, vacsorára pedig többnyire hal zöldségekkel a menü” – sorolta. Majd azt is elárulta, hogy gyengéi a muffinok és a zöld tea.

„Ha megkívánom, a kedvenc sütijeimből mindig engedélyezek magamnak egy kicsit. Szerintem nem is kell ezeket megtagadnom magamtól, hiszen az egészséges életmódba belefér egy kis kényeztetés” – magyarázta egy interjúban a színésznő, akinek az egészséges életmód és a rendszeres sport azért is fontos, hogy jó példát mutasson a lányának.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X