Főoldal > AKTUÁLIS > Kate Beckinsale hasizmai is tökéletesek

Kate Beckinsale hasizmai is tökéletesek

edzéshasizomKate Beckinsalekülföldi sztársportsztár
0

Írta:

Nemcsak szép, hanem erős és kitartó is.

Kate Beckinsale sokak szerint az egyik legszebb és legcsinosabb színésznő Hollywoodban, aki könnyedén elcsavarja bárki – még a nála jóval fiatalabb – férfiak fejét is. És ehhez különösebben nem is kell megerőltetnie magát, elég egy edzés utáni szelfit posztolnia az Instán, és már záporoznak is a szivecskék.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

This is the second time I’ve found ectoplasm on the bathroom mirrors in the gym ever since @gunnarfitness got all excited about working with @kingjames what can it mean

Kate Beckinsale (@katebeckinsale) által megosztott bejegyzés, Szept 26., 2018, időpont: 10:21 (PDT időzóna szerint)

Azt viszont már kevesebben tudják róla, mennyit dolgozik a topformáért – heti 5-6 tréninget vállal be a sztáredző Gunnar Petersonnal, akivel évek óta együtt dolgoznak. Kate elmondása szerint a „titok” a köredzésekben rejlik, amiket – őt idézzük – brutál kardióval és egyéb, nem gyenge lányoknak való feladatokkal tesznek érdekesebbé és nehezebbé.

Ennek köszönhetően nemcsak jobban néz ki, de jobban is érzi magát – nem unja az edzéseket, levezeti a felesleges energiáit, és nem mellékesen fittebb, erősebb és kitartóbb, mint valaha.

Ami pedig az étrendjét illeti – mert hogy nincs teljes siker megfelelő diéta nélkül –, a színésznő a clean eatingre, vagyis a tiszta étkezésre voksol, sok csirkét és párolt zöldséget fogyaszt (például kelbimbót és brokkolit), viszont kerüli az alkoholt.

De persze, mint mindenkinek, neki is vannak gyengéi: egyik kedvence a zöld tea, amiből bátran engedélyezhet magának minden nap egy-két bögrényit. A másik finomsággal viszont már vigyáznia kell, ugyanis az egészséges teaféle mellett még a muffinokért van teljesen odáig. Azonban ezekre sem mond mindig nemet, hisz jól tudja: az egészséges életmódba belefér néha egy kis kényeztetés is.

Kate és a jóga

A Pearl Harbor, az Underworld, a Van Helsing, a Távkapcs, az Elhagyott szoba és Az emlékmás című filmekből is ismert színésznő most már a keményebb edzéseket részesíti előnyben, mert úgy érzi, ezekre van szüksége. Korábban viszont hetente ötször jógázott, méghozzá nem is akárkivel: a jógalozófia megteremtőjével, a Jennifer Anistont is rendszeresen edző Mandy Ingberrel.

„Nagyon elhivatott. Emellett a teste alapjában véve is szép, formás, amivel elégedett lehet. A jóga tehát nem fogyni segít neki, hanem abban, hogy még tökéletesebbre formálhassa a vonalait, valamint a gyakorlatoknak köszönhetően erősít és hajlékonyabbá válik” – mondta akkoriban Kate-ről a sztáredző.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X