Főoldal > AKTUÁLIS > Megosztják a kommentelőket Sienna Miller bikinis fotói

Megosztják a kommentelőket Sienna Miller bikinis fotói

bikinibikinis fotókfürdőruhakülföldi sztárnyaralásSienna Millersztár
0

Írta:

Egy biztos: rég láttunk olyan sztárt, aki nála szomorúbb arcot vágott volna…

Sienna Miller nemrég a mexikói Tulumban nyaralt, és ahogy ez ilyenkor lenni szokott, a környéken valahogy megnőtt az egy négyzetméterre jutó paparazzók száma – és persze, le is fotózták a szőke színésznőt. A képek pedig felkerültek többek közt a Daily Mail weboldalára is, ahol kisebb kommentháborút indítottak el (na jó, ez nyilván túlzás, de szerintünk értitek).

Vannak, akiknek nem tetszenek Sienna fotói, mert nem tartják őt elég csinosnak, vagy épp átlagosnak gondolják, másoknak viszont épp azért jönnek be ezek a képek, mert a 37 éves sztár közelebb áll az átlagoshoz, mint a műsztárcsajokhoz. Te mit gondolsz a képek láttán?

Szerintünk egy dolog biztos: Sienna nem volt épp jó kedvében, ám azt nem tudjuk, hogy ez a fotósoknak szólt-e (vagyis hogy ez lehet-e a “hagyjálmárbékén arca”), vagy tényleg szomorkodott valami miatt. A Daily Mail információi szerint hatéves kislányában, Marlowe-val kettesben ment nyaralni, galériatulajdonos párja, Lucas Zwirner nem ment velük. Ennek ezer oka lehet, úgyhogy kár is találgatni.

Az viszont nem találgatás, hanem tény, hogy a színésznő számára régóta fontos egészségének megőrzése, amit rendszeres sporttal és átgondolt étrenddel ér el. „Tudja, hogy a gyorsdiéták nem működnek, így nem is kísérletezik ilyesmivel. Marlowe születése után sem fogyókúrázott, csupán jobban figyelt a kalóriabevitelre, és arra, hogy egészséges ételeket fogyasszon. Elég kevés szénhidrátot evett, és próbált egyáltalán nem nassolni. Amikor pedig kényeztetésre vágyott, fodrászhoz ment, illetve egyszer beiktatott egy wellness-napot is, amikor fürdőben és masszázson járt” – nyilatkozta korábban Sienna egyik barátja.

A híresség a gyerekvállalás előtt is odafigyelt arra, mit eszik, de a kicsi érkezése után még fontosabb lett számára az étrnedje. Azt is lényegesnek tartja, hogy ne vigyen be pluszkalóriákat a szervezetébe, illetve próbálja egészségesebb alternatívákkal helyettesíteni kedvenceit – korábban például egy-egy pohár vörösbor helyett egy kis vodkát ivott, de a várandósság valószínűleg kizárta nála az alkoholfogyasztást.

Ami pedig az edzést illeti, a rendszeres mozgást nem is olyan nehéz beépítenie zsúfolt napjaiba, hiszen jellemző rá, hogy igyekszik összekötni a kellemest a hasznossal. Így például szívesen mozog a természetben, vagy a monoton edzőtermi gyakorlatok helyett jógaórára megy.

De az is lehet, hogy újra felfedezi a hastánc előnyeit – a Just Like A Woman című filmjére való felkészülésképpen járt hastáncórákra, és nagyon megszerette ezt a mozgásformát. Részben, mert ezáltal kecsesebbnek és magabiztosabbnak is érzi magát, és persze az sem mellékes, hogy egy óra alatt 350 kalóriát is elégethet ezzel a nőies mozgással.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X