Főoldal > AKTUÁLIS > Naomi Campbell tényleg ezzel a 25 éves sráccal jár?

Naomi Campbell tényleg ezzel a 25 éves sráccal jár?

külföldi sztárliam paynemodellNaomi Campbellszerelemsztársztárpár
0

Írta:

Egyre több jel utal arra, hogy lehet valami köztük.

Naomi Campbelltől megszoktuk már, hogy mindig eléri, amit akar, és hát könnyen lehet, hogy ezúttal egy nála 23 évvel fiatalabb srácra, a One Directionből ismert Liam Payne-re vetett szemet – és egyre több jel utal arra, hogy ők ketten összejöttek.

Hogy milyen jelek? Apróságok. Flörtölős üzenetváltás a közösségi médiában, egy helyen töltött Valentin nap, illetve itt-ott látták is őket kettesben… majd a hétvégén egy hongkongi autóverseny utáni bulin is mindketten ott voltak, igaz, nem engedték, hogy együtt is lefotózzák őket.

Egyébként mi nem csodálnánk, ha a 25 éves Liamet megbabonázta volna a 48 éves szupermodell, ugyanis az ötödik ikszhez közeledve is fantasztikusan néz ki – mondjuk az tény, hogy vonalaiért a szupermodell meg is dolgozik. Hiszen bármilyen jó az anyagcseréje, meg a génjei, azért ezt az alakot – ahogy mondani szokás – senkinek nem adják ingyen.

Személyi edzőjével korábban heti négy alkalommal sportolt, amit 2013 nyarán történt szakítása után heti ötre emelt. Kardiózással, súlyzós gyakorlatokkal, majd csaknem egy órányi kick-box-szal űzte el a stresszt és a szomorúságot ötéves kapcsolata lezárása után. Elmondása szerint a sport is sokat segített neki abban, hogy nem sokkal a szakítás után már úgy érezze, ismét egyenesbe kerül lelkileg.

Naomi egyébként az étkezésre is odafigyel. Mindig sok vizet iszik, étrendjébe sok gyümölcsöt, zöldséget, halat és tojást iktat be. A szénhidrátokat kerüli, viszont a diétás kólának és az ananásznak nem tud ellenállni.

A kilók ritkán szaladnak fel rá, de ha mégis így történne, gyorsan megszabadul tőlük a juharszirup diétát alkalmazva. Néhány napig csak víz, citromlé, juharszirup és cayenne-i bors elegyét fogyasztja, ami felpörgeti az anyagcserét, és turbó fokozatra állítja a fogyást.

Sokak szerint ez a diéta nemcsak egészségtelen, hanem veszélyes is: az elégtelen vitamin- és ásványi anyag bevitel és a drasztikus kalóriacsökkentés után bárki élettelenné és teljesen lehangolttá válhat, sőt, rossz közérzet vagy rosszullét is előfordulhat. Naomi ezért a lehető legritkábban igyekszik ehhez a drasztikus módszerhez folyamodni, de alakját elnézve nincs is erre szüksége.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X