Főoldal > AKTUÁLIS > Naomi Campbell fehér szettben villant melltartót

Naomi Campbell fehér szettben villant melltartót

alakNaomi Campbellszépségsztárszupermodelltest
0

Írta:

A szupermodell ötven felé közeledve is merészen öltözik.

Több mint húsz éve szerepel a világ legismertebb magazinjainak címlapján Naomi Campbell, ezért hát sokak szerint érthető, hogy még most, 47 évesen is úgy öltözik, mint a legszexibb címlaplányok. Legutóbb például Londonban, a Vogue magazin vasárnapi buliján kapták őt lencsevégre, ahová egy hófehér Dior szettben érkezett.

A mesés kreáció felső része nem sok mindent bízott a képzeletre, mivel teljesen átlátszó volt, Naomi pedig még úgyis pózolt benne, hogy fehér melltartója kilátszódjon alóla. Ha a különleges ruha önmagában nem lett volna elég ahhoz, hogy észrevegyék, a melltartó már azt is garantálta, hogy olyan lapok írjanak róla, mint például a Daily Mail.

Te mit gondolsz: a híresség egy kicsit visszafogottabban is öltözhetne, vagy mutassa csak meg magát bátran a világnak? Az mindenesetre tény, hogy tényleg istenien néz ki, de vonalaiért a szupermodell meg is dolgozik. Hiszen bármilyen jó az anyagcseréje, meg a génjei, azért ezt az alakot – ahogy mondani szokás – senkinek nem adják ingyen.

Személyi edzőjével korábban heti négy alkalommal sportolt, amit 2013 nyarán történt szakítása után heti ötre emelt. Kardiózással, súlyzós gyakorlatokkal, majd csaknem egy órányi kick-box-szal űzte el a stresszt és a szomorúságot ötéves kapcsolata lezárása után. Elmondása szerint a sport is sokat segített neki abban, hogy nem sokkal a szakítás után már úgy érezze, ismét egyenesbe kerül lelkileg.

Naomi egyébként az étkezésre is odafigyel. Mindig sok vizet iszik, étrendjébe sok gyümölcsöt, zöldséget, halat és tojást iktat be. A szénhidrátokat kerüli, viszont a diétás kólának és az ananásznak nem tud ellenállni.

A kilók ritkán szaladnak fel rá, de ha mégis így történne, gyorsan megszabadul tőlük a juharszirup diétát alkalmazva. Néhány napig csak víz, citromlé, juharszirup és cayenne-i bors elegyét fogyasztja, ami felpörgeti az anyagcserét, és turbó fokozatra állítja a fogyást.

Sokak szerint ez a diéta nemcsak egészségtelen, hanem veszélyes is: az elégtelen vitamin- és ásványi anyag bevitel és a drasztikus kalóriacsökkentés után bárki élettelenné és teljesen lehangolttá válhat, sőt, rossz közérzet vagy rosszullét is előfordulhat. Naomi ezért a lehető legritkábban igyekszik ehhez a drasztikus módszerhez folyamodni, de alakját elnézve nincs is erre szüksége.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X