Főoldal > AKTUÁLIS > Naomi Campbell nem szégyellős

Naomi Campbell nem szégyellős

alakdiétaedzésfogyókúramodellNaomi Campbellszupermodelltest
0

Írta:

A szupermodell 45 évesen talán csak még bátrabban mutatja meg tökéletes alakját.

Nem túlzás, ha azt állítjuk, hogy Naomi Campbell egyre merészebb az utóbbi időben. A szupermodell néhány napja Milánóban mutatta be Yamamay-nek tervezett fehérnemű-kollekcióját, és a premieren kis fekete ruhája alól neccharisnyában villantotta ki hosszú, vékony lábait. Majd az új Zoolander film New York-i premierjén fekete alsóneműjét is megmutatta egy köpenyszerű, áttetsző ruhában, amit elől mindössze hat kis gomb tartott össze.

Egyesek szerint a 45 éves modell öltözködhetne egy kicsit visszafogottabban és a korának megfelelőbben, mások viszont úgy vélik, Naomi jól teszi, hogy nem takargatja magát, hiszen akinek ilyen alakja van, azt meg is kell mutatni a világnak. Az pedig tény, hogy alakjáért a szupermodell meg is dolgozik, hiszen bármilyen jó az anyagcseréje, meg a génjei, azért ezt az alakot – ahogy mondani szokás – senkinek nem adják ingyen.

Személyi edzőjével korábban heti négy alkalommal sportolt, amit 2013 nyarán történt szakítása után heti ötre emelt. A bombatestű modell kardiózással, súlyzós gyakorlatokkal, majd csaknem egy órányi kick-box-szal űzte el a stresszt és a szomorúságot ötéves kapcsolata lezárása után. Elmondása szerint a sport is sokat segített neki abban, hogy nem sokkal a szakítás után már úgy érezze, ismét egyenesbe kerül lelkileg.

Naomi egyébként az étkezésre is odafigyel. Mindig sok vizet iszik, étrendjébe sok gyümölcsöt, zöldséget, halat és tojást iktat be. A szénhidrátokat kerüli, viszont a diétás kólának és az ananásznak nem tud ellenállni.

A kilók ritkán szaladnak fel rá, de ha mégis így történne, gyorsan megszabadul tőlük a juharszirup diétát alkalmazva. Néhány napig csak víz, citromlé, juharszirup és cayenne-i bors elegyét fogyasztja, ami felpörgeti az anyagcserét, és turbó fokozatra állítja a fogyást.

Sokak szerint ez a diéta nemcsak egészségtelen, hanem veszélyes is: az elégtelen vitamin- és ásványi anyag bevitel és a drasztikus kalóriacsökkentés után bárki élettelenné és teljesen lehangolttá válhat, sőt, rossz közérzet vagy rosszullét is előfordulhat. Naomi ezért a lehető legritkábban igyekszik ehhez a drasztikus módszerhez folyamodni, de alakját elnézve nincs is erre szüksége.

Kirobbanó forma és természet

Naomit soha nem a visszafogottságáról és nyugodt természetéről ismertük: alkalmazottak és fotósok sora tudna mesélni arról, milyen könnyen elveszíti fejét. Elég könnyű kihozni a sodrából, ami egy paparazzónak is sikerült, még 2009-ben, amikor a szupermodell akkori szerelmével, Vladimir Doroninnal nyaralt Olaszországban. A szépségnek nem volt ínyére a felbukkanó fotós viselkedése, meg is ütötte őt a táskájával, aminek következtében a fényképész szeme megsérült, de 3 napon belül meg is gyógyult. Egy szicíliai bíróság augusztus végén 6 hónap felfüggesztett börtönre ítélte bántalmazásért a szupermodellt.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X