Főoldal > AKTUÁLIS > Így néz ki bikiniben a 43 éves Naomi Campbell

Így néz ki bikiniben a 43 éves Naomi Campbell

diétafogyásfogyókúragasztroNaomi Campbelltáplálkozás
0

Írta: and

Naomi Campbell mindig is büszke és magabiztos nő volt, és ez nincs másképpen napjainkban sem: 43 évesen,

Naomi Campbell mindig is büszke és magabiztos nő volt, és ez nincs másképpen napjainkban sem: 43 évesen, bikiniben is szexi hercegnőként viselkedik. Legutóbb egy apró, rózsaszín kétrészes fürdőruhában kapták lencsevégre, amikor barátaival élvezte az afrikai napsütést.

A híresség Kenyában nyaral egy nagyobb társasággal, ahol együtt köszöntötték az új évet. A szilveszterezés bennfentesek szerint elég jól sikerült, a partijukra legjobb jelző talán a „fényűző” lehetne.

Január elsején pedig úgy döntöttek, nem kelnek korán, sőt, egész nap lustálkodnak. Erre nem is találhattak volna jobb helyszínt egy csodás jachtnál, amiről napozás után bemehettek a vízbe is, egy kis pancsolásra.

Naomi is pontosan így tett: miután eleget süttette a hasát rózsaszín bikinijében, csobbant egyet az egyik fiatal férfi ismerősével. Persze sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon mi van köztük, a modell viszont nemrég egy interjúban elárulta, nincs barátja.

„Egyedülálló vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy magányos lennék. Elégedettnek érzem magam, és hónapok óta nem szomorkodom” – nyilatkozta. Majd hozzátette, ugyanarra vágyik, mint minden nő. Szeretne egy házat kerttel, gyerekeket és természetesen egy férjet is.

Sokak szerint ez a nyilatkozat teljes mértékben ellentmond Naomi személyiségének, aki világ életében tehetős férfiak társaságát kereste, és inkább a pillanatnak élt, mintsem hogy nagy terveket kovácsolt volna.

„Nem arról van szó, hogy egyik gazdag pasim követné a másikat, hanem arról, hogy a páromat keresem. Nem egy Mr. Campbellt, hanem egy olyan férfit, aki igazán belevaló. Nem akarom én viselni a nadrágot” – árulta el.

naomi2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ez a belevaló pasi pedig egy igazán csinos Naomit tudhat majd a párjának, ha egyszer egymásra találnak. A modell 43 évesen is szuper formában van, aminek titka szerinte a jó génekben és az átgondolt étrendben rejlik.

A szexi világsztár elmondása szerint mindig sok vizet iszik, étrendjébe sok gyümölcsöt, zöldséget, halat és tojást iktat be. A szénhidrátokat kerüli, viszont a diétás kólának és az ananásznak nem tud ellenállni.

Ami pedig a mozgást illeti, személyi edzőjével korábban heti négy alkalommal sportolt, amit 2013 nyarán történt szakítása után heti ötre emelt. Kardiózással, súlyzós gyakorlatokkal, majd csaknem egy órányi kick-boxal űzte el a stresszt és a szomorúságot ötéves kapcsolata lezárása után. Elmondása szerint a sport is sokat segített neki abban, hogy nem sokkal a szakítás után már úgy érezze: minden rendben lesz. 

Naomi gyors fogyókúrája

Ha gyorsan akar megszabadulni néhány kilótól, a szupermodell a juharszirup diétát alkalmazza. Ennek érdekében néhány napig csak víz, citromlé, juharszirup és cayenne-i bors elegyét fogyasztja, ami sokak szerint nemcsak egészségtelen, hanem veszélyes is: az elégtelen vitamin- és ásványi anyag bevitel és a drasztikus kalóriacsökkentés után bárki élettelenné és teljesen lehangolttá válhat.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X