Főoldal > AKTUÁLIS > Szexi fotót osztott meg magáról az 50 éves Helena Christensen

Szexi fotót osztott meg magáról az 50 éves Helena Christensen

Helena Christensenkülföldi sztármodellszexi fotószexi modellsztár
0

Írta:

Ezt a mellesleg előnyös képet csak pár órával azután posztolta, hogy a The Sun megírta: Victoria Beckham féltékeny, mert az utóbbi időben Helena Christensen és David Beckham elég közel kerültek egymáshoz.

Helena Christensen a világ egyik első szupermodellje, így az emberek többsége nem is csodálja, hogy 50 évesen is csinos és vonzó. Olyannyira, hogy állítólag a divatguru Victoria Beckham is féltékeny rá, mert az utóbbi időben bizony elég jó barátságot ápol David Beckhammel. És amikor ez a hír megjelent a The Sun című brit lapban, néhány órával később a szupermodell az alábbi – mellesleg igencsak előnyös – képet posztolta az Instán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fur is fake • BTS for upcoming book project

Helena (@helenachristensen) által megosztott bejegyzés, Márc 9., 2019, időpont: 1:31 (PST időzóna szerint)

Hogy ezzel mit akart üzenni, vagy akart-e egyáltalán, azt nem tudjuk, két dolgot viszont kétségtelenül megerősít vele: egyrészt, hogy szuper formában van, illetve, hogy cseppet sem viseli őt meg a kora. Tudja, hogy ki ő, hogy mit ért el, és mit szeretne még, ennek érdekében pedig nem hajlandó szélsőségekre. Ez a fogyókúrákra is igaz: „minden tiszteletem azoké, akik be tudnak tartani egy-egy szigorú diétát. Szerintem a fogyókúra lehet a legnehezebb dolog a világon – a szülés mellett” – mondta korábban. Majd hozzátette: annyira szeret enni, hogy valószínűleg belepusztulna egy kemény fogyózásba.

Így hát nem fogja vissza magát, de az évek során megtanult figyelni a teste igényeire. „Olykor a szervezeted azt kéri, egyél több zöldséget, több salátát, máskor pedig hamburgert kívánsz” – árulta el a híresség, aki nap mint nap szívesen fogyaszt gabonaféléket, zöldségeket és gyümölcsöket, de nem vonja meg magától a tejtermékeket sem.

Külföldi oldalak szerint úgy igyekszik összeállítani étrendjét, hogy a kalória-bevitel 55-60 százalékban szénhidrátokból, 15 százalékban párolt és friss zöldségekből és gyümölcsökből, 15 százalékban proteinből (sovány hús, halak, tojás), 10 százalékban pedig zsírokból álljon össze.

„Furcsamód modellkarrierem során nem aggódtam annyira a testem miatt, mint akkor, amikor már kezdtem kevesebb felkérést elvállalni” – mondta egy interjúban a híresség. Majd hozzátette: ekkor iktatta be tudatosan az alkalmankénti séta és úszás mellé a heti négyszer 45 perces edzéseket.

helena christensen

Helena egyik kedvenc mozgásformája a tánc, amivel akár 400 kalóriát is elégethet egy óra alatt. Emellett, illetve a fent is említett úszáson kívül imád bokszolni és teniszezni is. „A jó alak szerintem nagyrészt józan ész kérdése, hiszen ha szeretsz sokat enni, muszáj egy-egy kiadós edzéssel lemozognod a bevitt kalóriákat” – magyarázta Helena.

A 178 cm magas szépség a hagyományos mozgásformák mellett – Kelly Brookhoz, Kim Kardashianhoz és Irina Shaykhez hasonlóan – kipróbálta a Reebok és a Cirque du Soleil Jukari Fit To Fly elnevezésű edzésprogramját is. A nyújtható övvel végzett gyakorlatok révén az egész test átmozgatható és erősíthető – különös tekintettel a törzs izomzatára –, emellett javítja a vérkeringést és feszesít is.

Ami pedig az öregedést illeti, Helena nemrég elárulta, hogy nőtársaihoz hasonlóan ő is aggódik a teste miatt. Egy korábbi interjúban viszont azt nyilatkozta, hogy mi is tehetünk az öregedés ellen: ez a folyamat szerinte nyolcvan százalékban tőlünk függ. Ezért azt javasolja, kerüljük a dohányzást, a külső és belső szennyező anyagokat, illetve oldjuk a stresszt mozgással és megfelelő mennyiségű pihenéssel.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X