Főoldal > AKTUÁLIS > Tökéletes ruhába rejtette vékony alakját Renée Zellweger

Tökéletes ruhába rejtette vékony alakját Renée Zellweger

kis fekete ruhakülföldi sztárRenée Zellwegerruhasztárvanity fair oscar party
0

Írta:

Rég láttuk Renée Zellwegert, de most újra itt van, és stílusleckét ad a világnak.

Renée Zellwegerről utoljára a 2016-ban bemutatott Bridget Jones babát vár című mozi miatt írtak többet a lapok, azóta kicsit megint eltűnt a rivaldafényből. De azért néha-néha jó oda visszatérni, főleg, ha tökéletes megjelenésén mindjárt elámul az internet népe – legutóbb a 49 éves színésznő a Vanity Fair Oscar partiján jelent meg ebben a tökéletes, visszafogott, ugyanakkor trükkösen szexis és elegáns kis fekete ruhában.

Renée sosem tartozott a teltebb hírességek közé (ha nem számítjuk bele, amikor Bridget Jones megformálásáért felszedett magára néhány kilót – mondjuk nekünk akkor még jobban tetszett), de ez a ruha is kiemeli, mennyire vékony – ugyanakkor jótékonyan takarja, ahol kell.

Ha már Bridget Jones-t és a pluszkilókat említettük, sokan tudják a színésznőről, hogy a karakter megformálása kedvéért az első két filmre 15 kilót hízott. Az első mozi forgatása előtt pizzával és fánkkal tömte magát, és leállt az edzéssel. A második filmnél viszont már sokkal tudatosabb volt – egy dietetikus által összeállított, magas kalóriatartalmú ételekből álló étrenddel szedte fel a kilókat.

A forgatások után villámgyorsan visszanyerte törékeny alkatát, amiben a futás és a tánc segített neki elsősorban. És bár sokan aggódtak érte a gyors fogyás, illetve vékony alakja láttán, barátai és ismerősei szerint nem volt baj. Renée ugyanis kiegyensúlyozott ember, akinek sokat segít, hogy megtalálta a számára legmegfelelőbb étrendet és kedvenc mozgásformáját, a futást, valamint szerelmének köszönhetően a nyugalmat és az igazi boldogságot is.

A harmadik filmre pedig már nem is kellett extrém túlsúlyt magára kapnia. „Persze, híztam egy kicsit, emellett nagyobb melltartót és műhasat is kaptam a forgatásra” – árulta el, hozzátéve, hogy szerinte Bridget alakjával teljesen rendben van minden, nem is érti, miért pörög mindenki ezen.

Renée és a sport

A színésznő általában súlyzós edzéseket végez, olykor táncol, illetve minden nap fut. „A napjaimnak ez az a része, ami csak rólam szól. Ilyenkor egyedül vagyok a gondolataimmal, és erre mindig szükségem van” – mondta, amikor egy interjú során a futásról kérdezték.

A rendszeres mozgás mellett a táplálkozásra is odafigyel: Gwyneth Paltrow-hoz hasonlóan a makrobiotikus táplálkozás híve, vagyis csak friss ételeket, teljes kiőrlésű gabonát, halat és zöldségeket fogyaszt. Az anyagcseréje miatt különösen óvakodnia kell a szénhidráttól, hiszen az a típus, akire egy kevéske is azonnal rárakódik.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X