Főoldal > AKTUÁLIS > Renée Zellweger már nem a régi Bridget Jones

Renée Zellweger már nem a régi Bridget Jones

Bridget JonesplasztikaRenée Zellwegerszínésznősztár
0

Írta:

Elszomorodtunk, amikor megláttuk ezeket a képeket Renée Zellwegerről.

Kedvenc szinglink kalandjai folytatódnak: a Bridget Jones babát vár szeptember 15-től kerül a hazai mozikba. Ennek sokan megörültünk, mert az előző filmeket sem egyszer láttuk már, és vártuk a folytatást… ugyanakkor sokan elszontyolodtunk egy kicsit, amikor megláttuk Bridget megformálójáról, Renée Zellwegerről az utóbbi időben készült fotókat.

A színésznő ugyanis egyrészt korábbi plasztikái után már nem az a Bridget, akit mindannyian látni szerettünk volna a vásznon, másrészt pedig a nemrég Ausztráliában készült fotók tanúsága szerint elég fáradt, sőt, alig tudja nyitva tartani a szemét. Erre is megvolt a válasza egy interjúban: „amikor három hónapon át napi 18 órát dolgozol… na igen, az ilyesmi egy idő után meglátszik bárkin” – mondta.

Renée nemrég azt nyilatkozta, hogy egyébként hiányoztak neki a filmkészítés mögötti kreatív folyamatok, ezért tért vissza hat év után Hollywoodba (a rossz nyelvek szerint viszont inkább azért, mert lehet, hogy megcsappant a bankszámlája, és most egy kis utánpótlás után néz).

Ezt nem tudhatjuk, de azt igen, hogy Renée most sokkal okosabban készült fel Bridget Jones szerepére, mint korábban. „Híztam egy kicsit, emellett nagyobb melltartót és műhasat is kaptam a forgatásra” – árulta el, hozzátéve, hogy szerinte Bridget alakjával teljesen rendben van minden, nem is érti, miért pörög mindenki ezen.

Persze ezt nem mondta, de szerintünk minden bizonnyal ő is örült annak, hogy ez a film nem követelt meg tőle extrém hízókúrát. Sőt, szinte biztos, hogy a sportot is folytathatta, ami nélkül azt mondja, már nem is tudna élni.

Általában súlyzós edzéseket végez, olykor táncol, illetve minden nap fut. „A napjaimnak ez az a része, ami csak rólam szól. Ilyenkor egyedül vagyok a gondolataimmal, és erre mindig szükségem van” – mondta, amikor egy interjú során a futásról kérdezték.

A rendszeres mozgás mellett a táplálkozásra is odafigyel: Gwyneth Paltrow-hoz hasonlóan a makrobiotikus táplálkozás híve, vagyis csak friss ételeket, teljes kiőrlésű gabonát, halat és zöldségeket fogyaszt. Az anyagcseréje miatt különösen óvakodnia kell a szénhidráttól, hiszen az a típus, akire egy kevéske is azonnal rárakódik.

Renée teste egyébként az elmúlt évek során sokat változott. Bridget Jones szerepe kedvéért az első két filmre 15 kilót hízott: az első mozi forgatása előtt pizzával és fánkkal tömte magát, és leállt az edzéssel. A második filmnél viszont már sokkal tudatosabb volt – egy dietetikus által összeállított, magas kalóriatartalmú ételekből álló étrenddel szedte fel a kilókat.

A forgatások után villámgyorsan visszanyerte törékeny alkatát, amiben a futás és a tánc segített neki elsősorban. És bár sokan aggódtak érte a gyors fogyás, illetve vékony alakja láttán, barátai és ismerősei szerint nem volt baj. Renée ugyanis kiegyensúlyozott ember, akinek sokat segít, hogy megtalálta a számára legmegfelelőbb étrendet és kedvenc mozgásformáját, a futást, valamint szerelmének köszönhetően a nyugalmat és az igazi boldogságot is.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X