Főoldal > AKTUÁLIS > Sosem látott fotók jelentek meg Meghan Markle-ről

Sosem látott fotók jelentek meg Meghan Markle-ről

fotókgyerekkori fotókkirályi családkülföldi sztárMeghan Marklerégi fotókszínésznősztár
0

Írta:

A képeket Meghan nagybátyja, Joseph Johnson juttatta el a Daily Mailnek.

Meghan Markle nevének hallatán szinte mindenkinek a kifogástalanul elegáns hercegné jut eszébe, aki gyakran simogatja babapocakját a nyilvánosság előtt. De bizony ő maga is volt gyerek, méghozzá nagyon cuki kislány – erről fényképes “bizonyítékok” is a Daily Mail birtokába jutottak nemrég, a képeket a hercegné nagybátyja, Joseph Johnson juttatta el a lapnak.

Itt tudod végignézni a képeket, az oldalsó kis nyilakkal lapozhatsz.

A hercegné egyébként biztos, hogy nagyon vigyáz most magára, ugyanakkor kismamaként sem állt le a mozgással – ami egyébként régóta az élete része: gyerekkora óta a jóga szerelmese, ami nem is csoda, hiszen anyukája jógaoktató. Így hát – ahogy ő is fogalmazott nemrég – ez a mozgásforma valósággal a vérében van.

És ő is biztos abban, hogy erejét, rugalmasságát, lazítási és összpontosítási képességét is kedvenc mozgásformájának köszönheti. Az pedig, hogy jól alszik és boldog embernek vallja magát, már „csak” egy kis plusz – vagy inkább nagy plusz –, amit a jóga adott neki.

Persze nemcsak a jógának köszönheti szuper alakját. Harry herceg felesége más mozgásformákat is szeret – például a futást –, emellett pedig az étkezésre is ügyel: próbál olyan tisztán étkezni, amennyire csak lehet.

Meghan próbálja kerülni azokat az ételeket, amikről észrevette, hogy a fogyasztásuk eltelítődik a gyomra, és lomhának érzi magát. „Hétköznapokon próbálom betartani a vegán étrendet, és amikor csak lehet, friss zöld smoothie-t iszom, de hétvégén is főleg halat és zöldségeket eszem. Ez nem jelenti azt, hogy mindig nemet tudnék mondani a kedvenc finomságaimra” – mondta.

Bizony: ő is tudja, hogy nem attól lesz boldog, ha csak halat eszik zöldségekkel, úgyhogy olykor megiszik egy pohár bort, vagy rendesen megszórja sajttal a tésztát, amit vacsorára választott magának. A lényeg szerinte is a mértékletességen van, nem pedig azon, hogy mindig minden finom falatot elutasíts.

Meghan számára sem a szabályok, sem a rutin nem nyűg. Sőt, ő eddig is úgy élt, hogy azt vallotta: a rutin igenis fontos. Szerinte egy zsúfolt napon is nyugodtabb és összeszedettebb leszel, ha pontosan tudod, mikor mi a dolgod, mit teszel vagy eszel.

Amikor forgatott, ébredés után rendszerint egy pohár langyos citromos vizet ivott, majd reggelire zabkását evett. Ez egész délelőttre feltöltötte őt energiával, és nem farkaséhesen esett neki ebédnél a svédasztalnak, hanem legtöbbször beérte egy salátával, vacsorára pedig általában egy tányér tésztát rendelt.

A hercegné hétvégenként általában omlettet reggelizik, tenger gyümölcseit ebédel és levest vacsorázik. Ha ideje engedi, ő főz, mert így pontosan tudja, hogy mi, illetve miből mennyi kerül az ételbe, amit megeszik.

Mikor jön a baba?

Meghan Markle és Harry herceg a hírek szerint április végére, május elejére várják első gyermeküket, de a napokban azt olvastuk, hogy a hercegné titokban már életet is adhatott a picinek. Mint azt külföldi lapok korábban megírták, Meghan a királyi család tagjai által is preferált londoni St. Mary kórház borsos árú szülészeti magánklinikája, a Lindo Wing helyett inkább az otthonszülést preferálja. A szülés után pedig sem ő nem szeretne mutatkozni, sem a kisbabát nem akarja azonnal megmutatni a világnak. Majd csak akkor, miután Harry és ő egy kicsit kettesben is örültek a csöppségnek – aki Serena Williams egy április eleji elszólásából következően kislány lehet.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X