Főoldal > AKTUÁLIS > Miért szingli a gyönyörű Charlize Theron?

Miért szingli a gyönyörű Charlize Theron?

Charlize Theronkülföldi sztárrandizásszínésznőszinglisztár
0

Írta:

A világszép színésznő nemrég egy interjúban elárulta, mit keres egy férfiban, és hát “listáját” azért elég sokan tudnák teljesíteni…

Charlize Theron a világ egyik legszebb színésznője, aki 43 évesen nemcsak elképesztően sikeres, hanem értelmes és jó humorral is büszkélkedhet. Miért van akkor még mindig egyedül?

A dolog tudatos döntésnek indult számára, amikor 2015-ben véget ért kapcsolata Sean Pennel. Akkor Charlize elhatározta, hogy inkább két örökbe fogadott gyerkőcére, Jacksonra és Augustra szeretne koncentrálni, emiatt háttérbe szorítja a randizást és valamelyest a munkát is.

Manapság viszont már érzi, hogy szuper lenne újra kimozdulni, találkozgatni valakivel. De vajon milyen férfit szeretne, mennyire magasak az elvárásai? Nos, meg fogsz lepődni, hogy mennyire hétköznapi dolgokra vágyik: egy interjúban elárulta, hogy olyan férfival szeretne összejönni, akinek szép szakálla van és meg tudja őt nevettetni.

PARIS, FRANCE - APRIL 24: Actress Charlize Theron attends the "Long Shot" Premiere At Gaumont Opera Capucines on April 24, 2019 in Paris, France. (Photo by Marc Piasecki/WireImage)

Ezt azért valljuk be, elég sokan tudnák teljesíteni, szóval számunkra továbbra sem teljesen érthető a dolog, hogy miért nem talál párra – vagy legalább randipartnerre – az Oscar-díjas színésznő. Mivel azt is nyilatkozta, hogy reméli, hamarosan megtalálja élete szerelmét, nekünk az is megfordult a fejünkben, hogy talán mégis magasabbak az elvárásai, mint amit bevall? Vagy esetleg még ő maga sem tudja pontosan, hogy a szakáll és a jó humor mellett mi az, amit keres?

Egy dolog szerintünk tény: ha valakire szemet vet, azt szinte biztosan leveszi a lábáról, hiszen személyisége mellett alakja is nagyon vonzó. Vonalait egészséges életmódjának köszönheti: odafigyel a táplálkozására – mindig betartja a főétkezéseket, ahol nem eszi túl magát, és a nasikkal is óvatos -, és rengeteget mozog.

Imád táncolni, és gyermekkora óta sportol – igazából mindegy is neki, hogy milyen mozgásformát választ, a sport a lényeg. „Világéletemben imádtam mozogni. Hosszú éveken át balettra jártam, jégkorcsolyáztam, squasholtam, futottam, táncoltam, egyszóval szinte minden sportot kipróbáltam. Hogy mi a titok? Hát, szerintem csak annyi, hogy élvezem a mozgást” – árulta el korábban.

Fotók: Getty


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X