Főoldal > AKTUÁLIS > Claudia Schiffer sellőnek öltözött

Claudia Schiffer sellőnek öltözött

Claudia Schifferkülföldi sztármodellpremierruhasztár
0

Írta:

Az Elton John életéről szóló Rocketman című film londoni bemutatójára érkezett így a szupermodell.

Május 20-án mutatták be Londonban az Elton John életéről készült Rocketman című filmet, és persze, hoyg a díszbemutatóra jó pár hírességet is meghívtak. Köztük volt férjével együtt a világhírű szupermodell, Claudia Schiffer is, aki ezt a szerintünk egyértelműen sellőket idéző ruhát viselte a filmbemutatón.

Szerintünk mesébe illő jelenség – te mit gondolsz?

LONDON, ENGLAND - MAY 20:  Claudia Shiffer attends the UK Premiere of "Rocketman" at Odeon Luxe Leicester Square on May 20, 2019 in London, England.  (Photo by David M. Benett/Dave Benett/WireImage)

Claudiáról egyébként első pillantásra kevesen mondanák meg, hogy három gyerkőc anyukája, és már 48 éves. Nála persze “munkaköri kötelezettség” is, hogy fantasztikusan nézzen ki, de alakjának megőrzése számára nemcsak annyit jelent, hogy vékonynak “kell” lennie, hanem az egészséges étkezés és a rengeteg sport már életformává vált nála.

Azt is fontosnak tartja, hogy mindig meglegyen számára a három főétkezés. Ezek során sok bio élelmiszer kerül a tányérjára, mert ezekben több a vitamin és a tápanyag, mint a hagyományos ételekben, a vegyszer és káros anyag viszont jóval kevesebb lehet bennük. Erre nemcsak önmaga, hanem három gyermeke miatt is fontos odafigyelnie, hiszen szeretné, ha egész családja sokáig jó egészségben élhetne.

Emellett arra is ügyel, hogy egy-egy nap folyamán az 1200 kalóriás határt ne nagyon lépje át, illetve, hogy sokat mozogjon. Ez három gyerek mellett amúgy sem probléma számára, de amikor csak teheti, kedvenc mozgásformájának, a Pilatesnek is szívesen hódol.

Mit eszik egy szupermodell?

Claudia reggelire általában müzlit, friss gyümölcsöt, magvakat és joghurtot fogyaszt – ilyenkor nem is kell szigorúan mértéket tartania, hiszen egy-egy aktív nap során lemozogja a reggel bevitt kalóriákat. Ebédre szívesen eszik miso levest és vegyes salátát, vacsorára pedig csirkés- vagy tonhalsalátát.

Fotók: Getty


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X