Főoldal > AKTUÁLIS > Claudia Schiffer bikinis Instagram-fotója mindent visz

Claudia Schiffer bikinis Instagram-fotója mindent visz

bikiniClaudia Schifferfürdőruhakülföldi sztármodellszexi modellsztár
0

Írta:

Hihetetlenül szexi fürdőruhás képet mutatunk a szupermodellről!

A közösségi média korában szinte már természetes, hogy a híres emberek többsége időről időre megoszt magáról valami figyelemfelkeltő (vagy annak szánt) tartalmat. Olyasmit, amire a legtöbben felkapjuk a fejünket. Hát, rég tettük ezt olyan sebességgel, mint amikor megláttuk az alábbi fotót Claudia Schifferről.

A 47 éves (!) szupermodell csak annyit írt a kép mellé hashtagként, hogy summer (nyár), illetve, hogy fbf, ami flashback Friday-t, vagyis visszatekintős pénteket jelent. Azt viszont nem árulta el, hogy a kép egy hónapja, vagy 20 éve készült-e, de egy dolog biztos: Claudia az ötvenhez közel, három gyerkőc anyukájaként is remek formában van.

holiday mood #fbf . X #summer

Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) által megosztott bejegyzés, Aug 17., 2018, időpont: 1:03 (PDT időzóna szerint)

Ma már fontosnak tartja, hogy ne vonjon meg magától semmit, tehát ha egy kis csokit kíván, akkor megeszik néhány kockányit. De arra figyel, hogy a kalóriadúsabb finomságokat ne vigye túlzásba, illetve hogy egy-egy nap során összesen 1200 kalória értékben vigyen be tápanyagokat a szervezetébe.

Claudiánál mindig megvan a három főétkezés, ezeket kötelező betartani. Ezek során sok bio élelmiszer kerül a tányérjára, mert ezekben több a vitamin és a tápanyag, mint a hagyományos ételekben, a vegyszer és káros anyag viszont jóval kevesebb lehet bennük. Erre nemcsak önmaga, hanem három gyermeke miatt is fontos odafigyelnie, hiszen szeretné, ha egész családja sokáig jó egészségben élhetne.

hope everyone had a lovely holiday weekend ! X

Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) által megosztott bejegyzés, Ápr 3., 2018, időpont: 8:28 (PDT időzóna szerint)

A sztáranyuka várandósságai után is mindig hamar visszanyerte irigylésre méltó alakját. Ennek szerinte az a titka, hogy a nagy pocakkal is ügyelt rá, mit és mennyit eszik, valamint még akkor is fontosnak tartotta a mozgást: Claudia a Pilates nagy rajongója.

A szupermodell napi menüje:

A háromgyerekes anyukának fontos, hogy tápláló ételeket fogyasszon, amik órákra egyenesbe hozzák az energiaszintjét. Ezért reggelire általában müzlit, friss gyümölcsöt, magvakat és joghurtot fogyaszt – ilyenkor nem is kell szigorúan mértéket tartania, hiszen egy-egy aktív nap során lemozogja a reggel bevitt kalóriákat. Ebédre szívesen eszik miso levest és vegyes salátát, vacsorára pedig csirkés- vagy tonhalsalátát.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X