Főoldal > EGÉSZSÉG > Hihetetlen! A topmodell nem lép többet kifutóra!

Hihetetlen! A topmodell nem lép többet kifutóra!

Claudia Schifferhírmodell
0

Írta:

„Soha többé nem akarok szerepelni a kifutón” – nyilatkozta a napokban Claudia Schiffer egy olasz magazinnak. A múlt héten zajló Milánói Divat Héten még láthatta a közönség, de saját bevallása szerint ezt volt az utolsó fellépése. Gazdaságilag azonban a csinos szupermodellnek nem kell rettegnie, hiszen igen előnyös reklámszerződések biztosítják számára, hogy továbbra is legyen mit […]

„Soha többé nem akarok szerepelni a kifutón” – nyilatkozta a napokban Claudia Schiffer egy olasz magazinnak. A múlt héten zajló Milánói Divat Héten még láthatta a közönség, de saját bevallása szerint ezt volt az utolsó fellépése.

Gazdaságilag azonban a csinos szupermodellnek nem kell rettegnie, hiszen igen előnyös reklámszerződések biztosítják számára, hogy továbbra is legyen mit aprítania a tejbe. És arról se feledkezzünk meg, hogy Claudia Schiffer a Dolce & Gabbana „Anthology“ nevű illatsorozatának egyik kiemelt arca.

A sikeres modell nem keveset fáradozik azon, hogy negyvenhez közel is irigylésre méltó képet mutasson önmagáról. Köztudottan botox és plasztikázás ellenes. Minduntalan hangoztatja, hogy a botox nem tesz jót a bőrnek, és még senki nem bizonyította, hogy hosszútávon milyen hatásai lehetnek.

Az aranyszőke szépség tudatosan él, kényesen figyel a táplálkozására és gyakran szentel időd a sportra. Két kiskorú gyermeke mellett nem is engedheti meg magának, hogy ne bírja a gyerekekkel történő hancúrozást.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X