Főoldal > AKTUÁLIS > Eva Longoria áttetsző kígyóruhában pózol

Eva Longoria áttetsző kígyóruhában pózol

divatestélyi ruhaEva Longoriakülföldi sztárszínésznősztár
0

Írta:

A kritikusabb kommentelők szerint nézett már ki ennél sokkal jobban is Eva Longoria, viszont az alakjára még a legszigorúbb vélemények szerint sem lehet panasz.

A sztárvilág krémje ebben az időszakban épp Cannes-ban mulat, és természetesen ott van férjével sokak nagy kedvence, Eva Longoria is. Aki egy elegáns vacsorára – hát hogy is fogalmazzunk – olyan különleges ruhát választott, ami neki valószínűleg tetszett, a kommentelőket viszont megosztotta.

Sokaknak nem jött be az alul áttetsző, kövekkel díszített, főleg egy hatalmas kígyóra hajazó ruhaköltemény. Mások viszont arra hívják fel a figyelmet, hogy a 44 éves színésznő így is gyönyörű és szupercsinos.

Íme, Eva a “kígyóruhában” – neked bejön?

CANNES, FRANCE - MAY 19: Eva Longoria at Place de la Castre on May 19, 2019 in Cannes, France. (Photo by Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images)

A Született feleségek Gabrielle Solis-ának alakja egyébként nem árulkodik arról, hogy a színésznőnek 11 hónapja kisfia született. Ha viszont azt gondolod, hogy Eva a szülés után már rohant is egy dietetikushoz és a konditerembe, akkor tévedsz: nem törekedett arra, hogy két héten belül visszanyerje a vonalait.

Sőt, hónapokig várt, mielőtt óvatosan elkezdett volna a súlycsökkentésért tenni. Lépésenként haladt: először étrendjén változtatott ezt-azt, majd fokozatosan növelte az edzések tempóját és intenzitását. Elmondása szerint “nagyon komoly súlyzós edzéseket” tolt, ami csakhamar meg is látszott az alakján.

Egyébként is jó alapokkal rendelkezett, hiszen a babavállalás előtt napi másfél-két órát sportolt – mondjuk ez szinte természetes egy olyan hírességnél, akinek szenvedélye a mozgás, korábban aerobik-oktatóként is dolgozott.

Fotók: Getty


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X