Főoldal > AKTUÁLIS > Keira Knightley takargatja a pocakját

Keira Knightley takargatja a pocakját

Keira Knightleyszínésznősztárterhesvárandós
0

Írta:

Keira Knightley-nak és férjének 2014-ben született meg az első gyermeke, Edie, aki hamarosan kistesót kap. A 34 éves színésznő még takargatja a pocakját.

Keira Knightley-t mindig is vékony alkatáról ismerte a világ, ezért sem lehetett nem észrevenni, hogy deréktájt bizony szépen kerekedik, amikor a 34 éves színésznő május elején egy párizsi Chanel-rendezvényen a kamerák elé lépett. Keira boldogan mosolygott és simogatta pocakját, de cikkünk születésének pillanatáig nem erősítette meg, hogy tényleg kisbabát vár.

Ellenben a róla készült képek beszédesek: ez például szintén Párizsban készült, és az említett gála után került fel az internetre. A mindig testhez álló, szűk derekú holmikat viselő sztár ez alkalommal bő szabású, leopárdmintás ruhára szavazott, amiben egyelőre takargatja a pocakját.

Keira Knightle is seen in Paris, France, on May 4, 2019. (Photo by Mehdi Taamallah/NurPhoto via Getty Images)

Bár korábban érte némi szó a háza elejét azért, mert nagyon is vékony alkat, Keira többször is hangsúlyozta, hogy neki nem a soványság, hanem az egészség a fontos. Egy korábbi interjúban elárulta: nemcsak arra igyekszik odafigyelni, hogy döntően egészséges és finom ételek kerüljenek a tányérjára, hanem otthon ő maga is szeretne elmélyedni a konyhaművészetekben – több-kevesebb sikerrel.

„Borzalmas szakács vagyok. Jó, ha egyféle ételt össze tudok ütni. De még az is úgy sikerül, hogy ha ennél belőle, biztosan ételmérgezés volna a vége” – mondta, hozzátéve, hogy szeretne beszerezni néhány olyan szakácskönyvet, egyszerűen és gyorsan elkészíthető receptekkel.

Az viszont majdnem biztos, hogy az edzőteremben ügyesebb, mint a konyhában. Vékony, izmos karjait súlyzós edzésekkel, fekvőtámaszokkal, esetleg medicinlabdás gyakorlatokkal formálta ilyenre. Hasizmait pedig az elmúlt években valószínűleg felülésekkel, Pilatessel alakíthatta tökéletesre. Ezeket a gyakorlatokat most valószínűleg kímélőbb mozgásformákra cseréli, hiszen sem a babának, sem neki nem lenne jó, ha megerőltetné magát.

Ami pedig hamvas bőrét és szépségét illeti, a sztárnak három szépségtippje van. „Találd meg a tökéletes arckrémet, amibe olykor egy kis barnító krémet is keverhetsz a természetes ragyogásért. A másik kettőt pedig te is kitalálhatod: igen, a boldogságról és a szerelemről van szó” – árulta el, és persze ma már a fent említett boldogságforrások – mint például a szerelem – mellett a kislányával, Edie-vel töltött idő a legdrágább számára.

Fotók: Getty


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X