Főoldal > AKTUÁLIS > Bizarr ruhát vett fel Keira Knightley

Bizarr ruhát vett fel Keira Knightley

Keira Knightleyruhaszínésznősztár
0

Írta:

Neked bejön Keira Knightley ruhája? Sokan inkább valami mást választottak volna a rendezvényre.

Egyeseknek nagyon tetszett Keira Knightley geometrikus ruhája, amiben a New York-i Chanel „Fine Jewelry dinner” nevű rendezvényén jelent meg, mondván, hogy nemcsak egyedi darabot visel, hanem még férjével, James Rightonnal is összeöltöztek a gálára. Mások viszont túlságosan is furcsának találták ezt a ruhát, és azt a költői kérdést tették fel, hogy vajon a színésznő miért nem választott valami mást, hiszen ha valaki, hát ő aztán megtehetné.

Megint másoknak inkább az tűnik fel a rendezvényen készült képeket nézegetve, hogy a 31 éves világsztár milyen vékony. És bizony, ez nem az első eset, hogy Keira alakja szolgáltat témát: régebben vékonysága miatt számos kritika érte őt, sőt, sokan azt írták és mondták róla, hogy anorexiás, mert ennyire senki sem lehet „egészségesen” vékony. De a híres színésznő azt mondja, ezek a támadások alaptalanok, mivel ő odafigyel az egészségére: helyesen étkezik és sportol is.

Egy korábbi interjúban elárulta: nemcsak arra igyekszik odafigyelni, hogy döntően egészséges és finom ételek kerüljenek a tányérjára, hanem otthon ő maga is szeretne elmélyedni a konyhaművészetekben – több-kevesebb sikerrel.

„Borzalmas szakács vagyok. Jó, ha egyféle ételt össze tudok ütni. De még az is úgy sikerül, hogy ha ennél belőle, biztosan ételmérgezés volna a vége” – mondta, hozzátéve, hogy szeretne beszerezni néhány olyan szakácskönyvet, egyszerűen és gyorsan elkészíthető receptekkel.

Az viszont majdnem biztos, hogy az edzőteremben ügyesebb, mint a konyhában. Vékony, izmos karjait súlyzós edzésekkel, fekvőtámaszokkal, esetleg medicinlabdás gyakorlatokkal formálta ilyenre. Hasizmait pedig az elmúlt években valószínűleg felülésekkel, Pilatessel formálhatta tökéletesre.

Bár jár edzeni, Keira számára fontos, hogy ne ugyanazokat a gyakorlatokat kelljen ismételgetnie. Ezért beszerzett egy gimnasztikai labdát, ami változatosabbá és szórakoztatóbbá teszi a mozgást: a padlón végzett gyakorlatok után szintén lelkesen csinálja a felüléseket. Ezen kívül szívesen edz bordásfalnál is.

Ami pedig hamvas bőrét és szépségét illeti, a sztárnak három szépségtippje van. „Találd meg a tökéletes arckrémet, amibe olykor egy kis barnító krémet is keverhetsz a természetes ragyogásért. A másik kettőt pedig te is kitalálhatod: igen, a boldogságról és a szerelemről van szó” – árulta el, és persze ma már a fent említett boldogságforrások – mint például a szerelem – mellett a kislányával, Edie-vel töltött idő a legdrágább számára.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X