Főoldal > AKTUÁLIS > Megalázta kollégája Keira Knightley-t

Megalázta kollégája Keira Knightley-t

Keira Knightleyszínésznősztár
0

Írta:

Többen is a megalázott Keira Knightley védelmére keltek, a 31 éves színésznőt rendezők és rajongók is megvédik.

Többek közt Keira Knightley színészi képességeit is kritizálta John Carney, aki a 2013-as Szerelemre hangszerelve című filmet is rendezte, aminek Keira volt az egyik főszereplője. Az ír rendező emellett azt is kifogásolta, hogy a színésznő túl sok emberrel érkezett a forgatásra, akik folyton vele voltak, így nehéz volt érdemi munkát végezni, valamint, hogy szerinte nem ismeri magát eléggé és nem elég őszinte, így pedig tényleg nehéz vele dolgozni.

A 31 éves színésznőnek persze sokan keltek a védelmére, a rajongók mellett két korábbi rendezője is pozitívan nyilatkozott róla a Twitteren. Az 56 éves Mark Romanek a 2010-es Ne Engedj el című filmen dolgozott együtt Keirával, és ő is megvédte a színésznőt, illetve arrogáns p…fejnek nevezve Carney-t.

Lorene Scafaria pedig a Míg a világvége el nem választ című 2012-es produkciót rendezte, amiben Keira is szerepelt. Scafaria szerint öröm volt a színésznővel dolgozni, nagyon is jelen volt a forgatásokon, könnyen és jól boldogult a szerepével.

Keirát sokak szerint megviselték John Carney szavai, mások szerint viszont eddigi karrierje során annyira hozzászokott már a kritikákhoz, hogy ezt talán fel sem veszi. Nos, az tény, hogy régebben vékonysága miatt is számos kritika érte őt, sőt, sokan azt írták és mondták róla, hogy anorexiás, mert ennyire senki sem lehet „egészségesen” vékony. De Keira azt mondja, ezek a támadások alaptalanok, mivel ő odafigyel az egészségére: helyesen étkezik és sportol is.

Egy korábbi interjúban elárulta: nemcsak arra igyekszik odafigyelni, hogy döntően egészséges és finom ételek kerüljenek a tányérjára, hanem otthon ő maga is szeretne elmélyedni a konyhaművészetekben – több-kevesebb sikerrel.

„Borzalmas szakács vagyok. Jó, ha egyféle ételt össze tudok ütni. De még az is úgy sikerül, hogy ha ennél belőle, biztosan ételmérgezés volna a vége” – mondta, hozzátéve, hogy szeretne néhány olyan szakácskönyvet, egyszerűen és gyorsan elkészíthető receptekkel.

Az viszont majdnem biztos, hogy az edzőteremben ügyesebb, mint a konyhában. Vékony, izmos karjait súlyzós edzésekkel, fekvőtámaszokkal, esetleg medicinlabdás gyakorlatokkal formálta ilyenre. Hasizmait pedig az elmúlt években valószínűleg felülésekkel, Pilatessel formálhatta tökéletesre.

Bár jár edzeni, Keira számára fontos, hogy ne ugyanazokat a gyakorlatokat kelljen ismételgetnie. Ezért beszerzett egy gimnasztikai labdát, ami változatosabbá és szórakoztatóbbá teszi a mozgást: a padlón végzett gyakorlatok után szintén lelkesen csinálja a felüléseket. Ezen kívül szívesen edz bordásfalnál is.

Ami pedig hamvas bőrét és szépségét illeti, a sztárnak három szépségtippje van. „Találd meg a tökéletes arckrémet, amibe olykor egy kis barnító krémet is keverhetsz a természetes ragyogásért. A másik kettőt pedig te is kitalálhatod: igen, a boldogságról és a szerelemről van szó” – árulta el.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X